YURTHABER

Kayseri
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Büyükkılıç: "Bizim davamız hizmet davası"

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanlığı tarafından Sarıoğlan ve Özvatan ilçelerinde yapılan Vefa Buluşması’na katıldı. Teşkilatlara mesajlar veren Başkan Büyükkılıç, bugüne kadar AK Parti’nin hizmet davası için mücadele eden herkese teşekkür etti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ile birlikte Vefa Buluşmasına katılmak üzere önce Sarıoğlan, ardından da Özvatan ilçelerine gitti. Başkan Büyükkılıç, Sarıoğlan’da çiçeklerle karşılandı. Büyükkılıç, kendisine takdim edilen çiçeği AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı’na verdi.
Geçmişte farklı kademelerde görev yapmış kişileri buluşturan toplantıda partililere seslenen Başkan Memduh Büyükkılıç, “Bugüne kadar insanlığa hizmet sevdamızın bayrağını taşıdınız. Bu anlayışı birbirimize güvenir ve kenetlenerek geleceğe taşırsak bir anlam ifade eder. Bulunduğumuz yerler hizmet makamı. Bulunduğumuz yeri kibirlenme, insanlara tepeden bakma yeri gibi görürsek Allah da, kulu da razı olmaz. İnsanları Sayın Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gönül belediyeciliği ile buluşturur ve onların sıkıntısını giderirsek işte o zaman Allah da razı olur kulu da razı olur” diye konuştu.
SARIOĞLAN’DAN SONRA ÖZVATAN’DA VEFA
Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Özvatan ilçesinde de vatandaşların büyük ilgisiyle ve çiçeklerle karşılandı. Özvatan’da düzenlenen Vefa Buluşması’nda da AK Parti’nin hizmet davası ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Büyükkılıç, “Bizler fedakarlık üzerine kurulu bir anlayışla bugünlere geldik. Bu dava için bugüne kadar mücadele eden, fedakarlık yapan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Büyükkılıç: "Bizim davamız hizmet davası"

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler