YURTHABER

Bursa
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Büyükorhan meydan projesi tamamlandı

Bursa’nın Büyükorhan ilçesine belediye tarafından kazandırılan meydan tamamlandı.Bursa’nın dağ ilçelerinden Büyükorhan’a belediye tarafından yapılan hizmetler hız kesmeden devam ediyor.

Bursa’nın Büyükorhan ilçesine belediye tarafından kazandırılan meydan tamamlandı.
Bursa’nın dağ ilçelerinden Büyükorhan’a belediye tarafından yapılan hizmetler hız kesmeden devam ediyor. İlçe meydanına kazandırılan şehir meydanı özel günlerde tören alanı olarak kullanılması planlanırken, diğer günlerde de vatandaşların dinlenebileceği mekanlar arasında yerini alıyor. Meydanın altına tamamı ahşaptan yapılan 3 dükkanda çıkarılacak ihale ile ilçe halkının hizmetine sunulacak. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri ile tamamlanan şehir meydanının önümüzdeki yıllarda genişletilmesi hedefleniyor.
Büyükorhan Belediye Başkanı Ahmet Korkmaz, “Büyükorhan merkezimizde geçen dönem yıkımı tamamlanan binalarımız vardı. Bu gördüğümüz alanda ilçenin manzarasını kapatan sıralı binalar vardı. Buraya bir meydan o zamanda düşünülüyordu, bugünlere kısmet oldu. Büyükşehir Belediyemizin büyük katkıları ile meydan çalışması yaptık. Bayrak gönderi, Atatürk büsttü yenilendi. Meydana bir de çeşme kazandırdık. Güzel bir tören alanı kazandırmış olduk. Tören olmadığı zamanlarda da vatandaşlarımıza güzel bir meydan kazandırmış olduk. Şehirler meydanları ile anılır ve meydanları ile güzeldir” dedi.
Meydanın alt kısmında da tamamen ahşaptan 3 adet dükkan yaptıklarını ifade eden Korkmaz, “Burada da insanların gönül rahatlığı ile gelip oturabileceği mekanlar oluşturuyoruz. O dükkanlar tamamlandığında da meydanın diğer yüzünden de oturabilecekler. Buranın peyzaj çalışmaları tamamlandı. Bu sene meydan anlamında çalışmamız bu kadar ama önümüzdeki yıllarda buranın devamı olan sıralı dükkanlarla ilgili de proje çalışmamızı başlatacağız” diye konuştu.

Büyükorhan meydan projesi tamamlandı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler