YURTHABER

Aydın
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Büyükşehir sahada Aydınlıları dinliyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşların taleplerini dinlediği ve bu talepleri ivedilikle yerine getirdiği "Büyükşehir Sahada" uygulamasına devam ediliyor.Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşlarla her yerde buluşabilmek için özel olarak dizayn edilen büyükşehir TIR’ı, vatandaşların taleplerini dinlemek için bu kez Nazilli’ye geldi.Aydın Büyükşehir Belediyesi bürokratları, büyükşehrin mobil aracında vatandaşları ağırlarken onların taleplerini dinledi ve çözüm üretti.

Büyükşehir sahada Aydınlıları dinliyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşların taleplerini dinlediği ve bu talepleri ivedilikle yerine getirdiği "Büyükşehir Sahada" uygulamasına devam ediliyor.
Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşlarla her yerde buluşabilmek için özel olarak dizayn edilen büyükşehir TIR’ı, vatandaşların taleplerini dinlemek için bu kez Nazilli’ye geldi.
Aydın Büyükşehir Belediyesi bürokratları, büyükşehrin mobil aracında vatandaşları ağırlarken onların taleplerini dinledi ve çözüm üretti. Büyükşehir Belediyesi bürokratları Nazilli İstasyon Meydanı Uzun Çarşı girişindeki mobil araçta yarın da vatandaşların taleplerini dinlemeye devam edecek.
Nazillili muhtarlar ve vatandaşlar, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı hizmetlerden ve büyükşehir bürokratlarının mobil araçla ayaklarına kadar gelmelerinden çok memnun olduklarını belirttiler. Pırıl pırıl bir Aydın’da yaşamaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyleyip daha fazla yolun asfaltlanmasını talep eden vatandaşlar, yapılan yollar için de Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkürlerini ilettiler. Vatandaşlar ayrıca, kendilerinin ulaşım sorununu büyük ölçüde çözen Sarı Civcivlerden memnun olduklarını belirterek sayılarının daha da arttırılması talep ettiler.

Büyükşehir sahada Aydınlıları dinliyor

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler