YURTHABER

Zonguldak
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çaycuma Ensar Yatılı Kur’an Kursu Çalışmaları Devam Ediyor

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, inşaatı devam eden Ensar Yatılı Kur’an Kursu binasında çalışmalar tüm hızıyla devam...

Çaycuma Ensar Yatılı Kur’an Kursu Çalışmaları Devam Ediyor

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, inşaatı devam eden Ensar Yatılı Kur’an Kursu binasında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

2007 yılında inşaatına başlanan, yardımsever vatandaşların maddi ve manevi destekleri ile bugünkü haline getirilen Merkez Yatılı Kur’an Kursu’nun inşaatının bitirilmesi için hem içinde hem de dışında yapılan çalışmaları yerinde incelemek üzere İlçe Müftüsü Ömer Keskin çalışmaları yakından takip etmek için inşaatı yerinde ziyaret etti. İlçe Müftüsü Ömer Keskin ziyaret ile ilgili yapmış olduğu değerlendirmede:”Ensar Yatılı Kur’an Kursumuzun tam kapasite ve yatılı olarak hizmet verebilesi için çalışmalarımızı hızlandırdık. Kalorifer dairesi, kesimhane, soğuk hava deposu olarak kullanılmak üzere iki katlı ek binamızın inşaatını bitirdik. Bununla ilgili ekipmanlarımız olan kalorifer kazanı, soğutma sistemini en kısa sürede temin ederek, kullanıma hazır hale getirmeye çalışıyoruz. Kursumuz konum itibari ile gün içerisinde uzun süre güneş almayan bir mevkide bulunduğundan, ısı kaybını en aza indirmek amacıyla, kurs binamızın tüm dış cephesinde mantolama işlemi için iskele sistemini kurduk. Haziran ayı sonuna kadar mantolama işlemini bitirmeyi hedefliyoruz. 100.000 nüfuslu İlçemizin sosyal-kültürel faaliyetlerinde kullanmak amacıyla kursumuzun 5. katını konferans salonu olarak düzenliyoruz. Sabit koltuklu olarak düşündüğümüz oturma planı bitiminde ilçemize 400 kişilik konferans salonu kazandırmış olacağız. Kursumuzun çevre düzenlemesi için daha önce İstanbul’da üç ayrı fidanlıktan, piyasa değeri yaklaşık 15.000 lira olan 300 adet fidanı ücretsiz olarak temin ederek belediyemizin katkıları ile kursumuzun bahçesine Belediye Peyzaj Mimarı Timuçin Pak gözetiminde dikimini gerçekleştirdik. Tüm bu çalışmaları İlçemizin refah, huzurun ve emniyetine katkı sağlamak amacıyla yapıyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler