İzmir’de Çeşme açıklarında bir tekne alabora olarak sulara gömüldü. 1 kişinin cesedi kıyıya vururken iş adamı Ö.C.’nin cesedi kıyıya vurdu. Adının Bülent olduğu öne sürülen bir kişi Sivil Savunma Ekipleri’nce aranıyor.
Olay İzmir’in Çeşme İlçesi Ildır Köyü açıklarında akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre İzmir Gıda Çarşısı Yönetim Kurulu üyesi olan iş adamı Ömer C., adı Bülent olduğu öğrenilen arkadaşıyla birlikte balık tutmak için S.B.’ye ait balıkçı teknesiyle denize açıldı. Olumsuz hava şartlarına rağmen denize açılmaya devam eden balıkçı teknesi kıyıdan yaklaşık 600 metre ileride fırtına yüzünden alabora oldu. Alabora olan tekne hızla sulara gömülürken teknenin kaptanı S.B. yüzerek kurtuldu. Ancak teknede bulunan iş adamı ve arkadaşı sudan çıkamadı. Teknenin batmasından sonra iş adamı Ömer C.’nin cesedi bir süre sonra kıyıya vurdu. İş adamının cesedi olay yerine gelen ambulansla Urla Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırılırken Jandarma ve Sivil Savunma Ekipleri iş adamının arkadaşı Bülent isimli kişiyi arama çalışmalarını sürdürüyor.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz