YURTHABER

Adana
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çetin’den sanata destek

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, belediye olarak her zaman sanatın ve sanatçının yanında olduklarını belirterek, ilçenin Adana’da kültür sanat etkinliklerinin merkezi haline geldiğini söyledi.Didem Bekiroğlu Bale Akademisi’ni ziyaret eden Başkan Soner Çetin, akademinin sahibi Didem Bekiroğlu ile görüştü, küçük balerinlerle sohbet ederek, başarılar diledi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, belediye olarak her zaman sanatın ve sanatçının yanında olduklarını belirterek, ilçenin Adana’da kültür sanat etkinliklerinin merkezi haline geldiğini söyledi.
Didem Bekiroğlu Bale Akademisi’ni ziyaret eden Başkan Soner Çetin, akademinin sahibi Didem Bekiroğlu ile görüştü, küçük balerinlerle sohbet ederek, başarılar diledi. Çocuklara baleyi bırakmamalarını öneren Başkan Soner Çetin, sınıfları ziyaret ederek bir süre dersleri izledi.
Yaptıkları etkinlik ve çalışmalarla Çukurova’yı Adana’da kültür ve sanatın merkezi haline getirdiklerini ifade eden Başkan Çetin, “Kültür ve sanat temalı parklarımızla, kültür ve sanat etkinlikleriyle Çukurova’yı bu alanda önemli bir yere taşıdığımızı düşünüyorum. Örneğin Bülent Ecevit Kültür ve Sanat Parkı bu anlamda önemli bir boşluğu doldurdu. Aynı park içine açtığımız müzik ve resim atölyesinde sanatçılarımız çalışmalarını yürütüyor, park içerisinde müzisyenler etkinlikler gerçekleştiriyor. Bunun yanında belediye olarak Orhan Kemal Edebiyat Festivali, Uluslararası Karikatür Festivali, Yılmaz Güney’i anma etkinlikleri gibi etkinler yapıyor ve hemşehrilerimizi kültür ve sanatla buluşturuyoruz" dedi.
Başkan Soner Çetin, belediyenin yaptığı çalışmalar yanında özel kurumların verdiği eğitimlerin de büyük önem taşıdığını kaydetti. Çetin, “Burada çocuklarımız ve genç kızlarımız bale eğitimi alıyor. Sanatın olduğu yerde şiddet olmaz. Çünkü sanat hem fiziksel hem de ruhsal olarak kişinin sağlıklı olmasını sağlar. Başarılı çalışmalarından dolayı Didem Bekiroğlu’na teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Çetin’den sanata destek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler