YURTHABER

İzmir
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çiğli hareketleniyor

Her yıl 16-22 Eylül tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası, alınan korona virüsü tedbirleri kapsamında Çiğli’de online olarak gerçekleştirilecek.Geçen yıl İzmir’den üç belediyeden biri olarak hafta kutlamalarına katılan Çiğli Belediyesi, bu yıl da Avrupa’dan katılan 2 bin 548 belediyeden biri olarak Hareketlilik Haftasında yerini aldı.

Çiğli hareketleniyor

Her yıl 16-22 Eylül tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası, alınan korona virüsü tedbirleri kapsamında Çiğli’de online olarak gerçekleştirilecek.
Geçen yıl İzmir’den üç belediyeden biri olarak hafta kutlamalarına katılan Çiğli Belediyesi, bu yıl da Avrupa’dan katılan 2 bin 548 belediyeden biri olarak Hareketlilik Haftasında yerini aldı. Çiğli Belediyesi tarafından yapılacak Hareketlilik Haftası etkinlikleri kapsamında, Çiğli Üç Fidan, Ceren Özdemir, Gül Esin ve Hayrettin Karaca parklarında çekimleri tamamlanan pilates dersleri online olarak verilecek. Dersler saat 09.30’da Çiğli Belediyesi sosyal medya hesaplarından yayınlanacak. Program dahilinde Sasalı’da çekilecek bisiklet temalı kısa videolar da, “Bisiklet sahibi olurken nelere dikkat edilmeli?”, “Bisiklet kullanırken nelere dikkat edilmeli?” ve “Bisiklet tamiri” başlıklı üç bölüm halinde sosyal medya hesaplarından yayınlanacak.

Hareket edene ücretsiz kurs
Çiğli Belediyesi tarafından, Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında düzenlenecek etkinliklerin yanı sıra vatandaşları hareket etmeye teşvik etmek amacıyla örnek bir uygulama da hayata geçirilecek. Hafta kapsamında, “Haydi 10 bin adım yürümeye”, “Atamla spor yapıyorum” ve “İşe bisikletle gidiyorum” başlıkları altında yapılan faaliyetleri fotoğraf ve video olarak çekip Çiğli hareketleniyor hashtagleriyle belediye sosyal medya hesaplarına yollayan vatandaşlar, diledikleri branşta bir aylık ücretsiz “Spor Kursu” paketi hediye edilecek.

Başkan Gümrükçü: "5 gün boyunca online pilates dersi vereceğiz"
Topluma hareket etme bilinci kazandırma noktasında Avrupa Hareketlilik Haftasını önemsediklerini belirten Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, “Her yıl çeşitli sportif etkinliklerle kutladığımız Avrupa Hareketlilik Haftasını, bu sene Covid-19 salgını dolayısıyla online olarak düzenleyeceğiz. Hazırladığımız program doğrultusunda 5 gün boyunca online pilates dersi vereceğiz. Bisiklet severlere yönelik bilgilendirici kısa filmler çekip, paylaşacağız. Bu hizmetlerimizin yanı sıra Çiğlili hemşehrilerimizi spora teşvik etmek amacıyla önemli bir uygulamayı da başlattık. Sportif aktivitelerini sosyal medya aracılığıyla Belediyemizle paylaşan vatandaşlarımıza bir aylık ücretsiz spor kursu paketi hediye edeceğiz. Gülümseyen ve sağlıklı bir Çiğli için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Çiğli hareketleniyor

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler