YURTHABER

İstanbul
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çocuklar Senaryo Yazıp Film Yönetti, Polisler Oynadı

Çağatay KENARLI / İstanbul, ÇOCUKLARIN GÖZÜNDE POLİS Güngören İlçe Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı, projeyle ilgili bilgi vererek, çocukların gözüyle Polis

Çocuklar Senaryo Yazıp Film Yönetti, Polisler Oynadı

Çağatay KENARLI / İstanbul,
ÇOCUKLARIN GÖZÜNDE POLİS

Güngören İlçe Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı, projeyle ilgili bilgi vererek, çocukların gözüyle Polis nedir ve nasıl görünüyor sorusuna cevap aramak için bu projeyi yaklaşık 6 ay önce başlattıklarını belirterek, “Çocukların gözüyle, nasıl göründüğümüzü en şeffaf şekilde bilmek, kendimize onlar sayesinde ayna tutmak, geleceğin yol haritasını şekillendirmede onların sağlayacağı bu saf kaynaktan yararlanmak ve 'Bir çocuğun bir yetişkine öğretebileceği her zaman bir şey vardır' ilkesinden yola çıkarak Çocuk Gözüyle Polis kısa film projesi gerçekleştirdik dedi.

ÇOCUKLAR SENARYO YAZDI, FİLM YÖNETTİ

Etkinlik kapsamında, dördü polis çocuğu olmak üzere, Güngören'de bulunan ilköğretim okullarında eğitim gören 3. ve 4. sınıf öğrencilerinden seçilen toplam 20 çocuğa uzmanlar tarafından senaryo yazma, drama ve oyunculuk ile ilgili eğitimler verildi. Senaryolarını çocukların yazdığı ve Güngören Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polislerin oynadığı Çocuk Gözüyle Polis konulu 20 kısa film çekildi.

KISA FİLMLER 1 HAFTA SİNEMALARDA OYNATILACAK

Çocuk Gözüyle Polis Kısa Film Projesinin galası Güngören Erdem Beyazıt Kültür Merkezi'nde yapıldı. Galaya, senaryoları yazan ilköğretim okulu öğrencisi çocuklar ve rol alan polisler ile aileleri katıldı.
Çekilen kısa filmlerin tümü birinci ilan edilerek, çocuklara çeşitli hediyeler verildi.
Polis kıyafeti giyen çocuklar da sahnede bir dans gösterisi sundu. Ardından, çocuklar hep birlikte şarkılar söyledi.
Proje kapsamında çekilen 20 kısa filmin, Güngören ve Bakırköy'deki 22 sinema salonunda bir hafta boyunca gösterileceği öğrenildi.

Çocuklar Senaryo Yazıp Film Yönetti, Polisler OynadıÇocuklar Senaryo Yazıp Film Yönetti, Polisler Oynadı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler