YURTHABER

Çorum
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çorum’ da kene can almaya devam ediyor

Çorum’un Osmancık ilçesi’ nde bu defa kene kurbanı kozalak toplamak için dağa çıkan 81 yaşındaki Hasan Yallım oldu

Çorum’ da kene can almaya devam ediyor

Osmancık’a bağlı Başpınar kasabasında oturan Osmancık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli Şef Şaban Yallım' ın babası 81 yaşındaki Hasan Yallım, Başpınar Yaylasında kozalak toplamaya çıktı.

Dağda kışlık kozalaklarını toplarken kene ısırdı. Keneyi kendisi çıkaran Yallım bir süre sonra hastalandı. Ateş, kusma, halsizlik ve baş dönmesi teşhisiyle Osmancık Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Hastanede yapılan tetkikler sonucu Çorum Hitit Üniversitesi Araştırma ve Eğitim Hastanesi’ne sevk edilen Hasan Yallım Kırım Kongo Kanamalı Ateşi şüphesi ile Ankara Hastanesi’ ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

Yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden Hasan Yallım. Ankara‘dan özel cenaze aracı ile Başpınar' a getirildi. Merhum'un cenaze namazı hastalığın bulaşıcı olması sebebi ile araçtan çıkarılmadan kılındı.

Osmancık Sağlık Grup Başkanlığından gelen sağlık ekibi tarafından gerekli önlemler alındıktan sonra sevenleri ve yakınları tarafından mezarlığa getirilen cenaze, Sağlık ekibi tabutu eldiven ve maske takarak tuttu. Kireçlenen tabutla birlikte merhum derin kazılan mezarına defnedildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler