YURTHABER

Çorum
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çorumlu Ailenin Son Evladı Da Askerde Kaza Kurşunu Kurbanı Oldu

Şırnak'a bağlı Görmeç 4. Motorize Tabur Piyade Taburu'nda vatani görevini yaptığı sırada kaza kurşunu ile...

Çorumlu Ailenin Son Evladı Da Askerde Kaza Kurşunu Kurbanı Oldu

Şırnak'a bağlı Görmeç 4. Motorize Tabur Piyade Taburu'nda vatani görevini yaptığı sırada kaza kurşunu ile hayatını kaybeden Eren İğneci (20) memleketi Çorum'da toprağa verildi. İğneci ailesinin daha önce 3 çocuğunun yaşamını değişik sebeplerle yitirdiği öğrenildi.

Şırnak'tan Diyarbakır'a getirilen şehidin naaşı burada otopsi yapıldıktan sonra hava yolu ile Ankara'ya getirildi. Burada düzenlenen törenin ardından Eren İğneci, kara yolu ile Çorum'un Alaca ilçesine bağlı Evci köyüne getirildi.
Şehidin annesi Bediha İğneci, oğlunun tabutunu görünce sinir krizi geçirdi. ''Son göz ağrımı da kaybettim'' diyerek göz yaşı döken acılı anneyi askerler güçlükle sakinleştirdi. Daha sonra köy camisine getirilen Eren İğneci'nin cenazesi, ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

OLAY
Şırnak'a bağlı Görmeç 4. Motorize Tabur Piyade Taburu'nda vatani görevini yaptığı sırada kaza kurşunu isabet eden er Eren İğneci olay yerinde yaşamını yitirdi. Ölüm nedeni henüz belirtilmeyen İğneci'nin naaşı Şırnak'ta yapılan törenin ardından Diyarbakır'a getirildi.

SON EVLATLARINI DA KAYBETTİLER
Eren İğneci'nin ailesinin yaklaşık 10 yıl önce 2 ve 4 yaşında kız çocuklarını kaybettiği, bir diğerinin askerlik görevini yaptıktan sonra amansız bir hastalığa yakalanarak yaşamını yitirdiği belirtildi.

İşçi olarak çalışan Eren İğneci'nin terhisine 5 ay kaldığı, baba Yahya İğneci'nin olaydan yarım saat önce çocuğuyla konuştuğu bildirildi. Baba Yahya İğneci ise yaptığı konuşma da son görüşmelerinde kendisinden para istediğini ve hesabına yatırdığını belirterek '' Ben ilk olarak inanmadım dün öğleden sonra saat 15 gibi telefonla görüştük. Terhisini konuşmuştuk. Akşam tekrar konuşuruz diye telefonu kapattı. Sonra da ölüm haberi geldi. '' dedi.
Bu arada şehit Eren İğneci'nin ise 3 ay önce ninesini kaybettiği ve cenaze merasimine geldiği öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler