YURTHABER

Ankara
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çubuk Müftüsü'ne Veda Yemeği

Çubuk'ta esnaflar, Tokat'a tayini çıkan Müftü Ali Canbolat'ın onuruna veda yemeği verdi.

Çubuk'ta esnaflar, Tokat'a tayini çıkan Müftü Ali Canbolat'ın onuruna veda yemeği verdi.

Kaymakamı Cemal Şahin, yemekte yaptığı konuşmada, devlet memurluğunda, zamanı gelen herkesin alanında ülkesinin başka bir şehrine hizmet etmek için yeni görev yerlerine gitmesi gerektiğini belirtti.

Şahin, Müftü Canbolat'ın iyi bir çalışma arkadaşı olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

"İlçemizde güzel hizmetler yapan bir çalışma arkadaşımızı uğurluyoruz. Bugün bu yemeğin esnaflar tarafından organize edilmesi de ilçe halkı tarafından ne kadar sevildiğinin bir göstergesidir. Yeni görev yerinin kendisine, ailesine ve vatandaşlara hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Başarılarının devamını gittiği yerde de bekliyoruz."

Canbolat ile uzun yıllar çalıştığını söyleyen Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden ise kendisinin çok uyumlu bir çalışma arkadaşı olduğunu ve ilçedeki birçok etkinliğe omuz verdiğini vurgulayarak, Ali Canbolat'a yeni görev yerinde başarılar diledi.

Ali Canbolat'da herkesten helallik isteyerek, "Çalıştığım süre içerisinde ilçe halkı ve din görevlileri arkadaşlarımla uyumlu bir çalışma yaptık. Sizlerden ayrılıyorum ama gönlüm Çubuk'ta kalacak. Özellikle bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan hayırsever esnaflarımızı, hayır ve ilim için yapmış oldukları yardımları unutmayacağım. Bir evinizin de Niksar'da olduğunu bilin ve sizleri her zaman Niksar'a bekliyorum. Allah'a emanet olun" dedi.

Muhabir: Hüseyin Yiğiner

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler