YURTHABER

Isparta
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çünür Yenişehir’de asfalt çalışmaları devam ediyor

Isparta Belediyesi, Çünür Yenişehir’deki asfalt çalışmalarına devam ediyor.

Isparta Belediyesi, Çünür Yenişehir’deki asfalt çalışmalarına devam ediyor. Isparta Belediye Başkanı Günaydın, çalışmaların hava şartlarına bağlı olarak bir haftaya kadar bitirilmesinin hedeflendiğini söyledi.
Çünür Yenişehir’de bir yandan stabilize, diğer yandan asfalt, bir yandan da kaldırım ve bordür taşı döşeme çalışmaları ile birlikte yine bazı sokaklarında kilit parke taşı ile döşenmesi çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda Çünür Yenişehir’de devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, 600 bin metrekare asfalt, 70 bin metrekare kilit taşı döşemesi ile 40 kilometre bordür ve kaldırım çalışmasının yapıldığını söyledi. Başkan Günaydın, çalışmaların hava şartlarına bağlı olarak bir haftaya kadar bitirilmesinin hedeflendiğini söyledi.
Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, şehrin en modern mahallelerinden birisi haline gelen Çünür Yenişehir’de devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Günaydın ilk olarak, stabilize ve kaldırım çalışmalarının devam ettiği noktada incelemelerde bulundu.
“Çalışmalar bir haftaya bitiyor”
Günaydın, bir ay önce Çünür Yenişehir’deki çalışmaların yüzde 30-40 civarında tamamladıklarını söylediklerini belirtirken, şu anda yoğun ve teknik olarak çalışmalarının devam ettiğini kaydederek şöyle konuştu:
“Sona yaklaştık, bitirmek üzereyiz. Cadde ve sokaklar ortaya çıktı. Çalışmaları her an yerinde incelemeye devam ediyorum. Çünür Yenişehir’e 600 bin metrekare asfalt, 70 bin metrekare kilit taşı ve 40 kilometre bordür ve kaldırım çalışması yapıldı. İşte Yeni Çünür böyle ortaya çıktı. Çalışmalar bir haftaya bitiyor. Kilit taşı döşemesi bir süre daha devam edecek. Yaptığımız asfalt ve yollara kilit taşı döşenmesi işini halkımızın beğenisine sunduk. Bu mahallemizde karma bir çalışma gerçekleştirdik. Geniş caddelerimizde asfalt kullanırken, ikinci genişlikteki yollarımızda kilit taşı kullanarak karma bir çalışma gerçekleştirdik. Bu mahallemizde 3-4 koldan çalışıyoruz. Bir yandan stabilize, asfalt çalışmaları yapılırken, diğer yandan kaldırım ve yolların kilit parke ile döşenmesi aynı anda devam ediyor. 1200 dönümlük arazide şehri ortaya çıkardık. Altyapıyı daha önce bitirmiştik, 20’şer km uzunluklarında içme suyu, kanalizasyon, yağmur suyu hat çalışmalarını tamamlamıştık. Bahar ayından bu yana bu çalışmaları sürdürdük. Biz bu çalışmaları aylara, günlere kadar indirdik. Çünür Yenişehir, Isparta’mıza hayırlı olsun, herkes mutluluk içerisinde yaşasın” dedi.

Çünür Yenişehir’de asfalt çalışmaları devam ediyor

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler