SPOR

Dany sözleşmesinin feshini istedi

Beşiktaş'ta alacakları hesabına yatırılmadığı için antrenmana çıkmayan ve Elazığ deplasmanına gitmeyen Dany, Nevzat Demir Tesisleri'ne giderek sözleşmesini fesh etmek için görüşmeler yaptı.

Dany sözleşmesinin feshini istedi

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan Dany'nin sözleşmesi sezon sonunda tamamlanıyor. Ancak Kamerunlu oyuncuyla bir an önce yollarını ayırmak isteyen siyah-beyazlı yönetim, harekete geçti. Dany ile Nevzat Demir Tesisleri'nde bir görüşme yapıldı.

Bonservisi Galatasaray'da olan Kamerunlu futbolcunun alacakları ile ilgili ödeme planı çıkaran siyah-beyazlı yönetim, kısa süre içinde sözleşmeyi fesh edecek. Öte yandan yaşanan olay sonrası çok üzgün ve pişman olduğunu ifade eden Dany, bu üzüntüsünü futbol direktörü Önder Özen ile de paylaştı.

Kendisine söz verilen tarihte alacakaları hesabına yatırılmadığı için yaşadığı kızgınlık ile antrenmana çıkmayan deneyimli oyuncu, daha sonra Elazığ'a gitmek istemiş ancak teknik heyet bu isteğine olumsuz yanıt vermişti. (ntvspor)

Canlı Skor

İLK YORUMU SEN YAP ( 0 )

En Çok Aranan Haberler