YURTHABER

Malatya
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Depremler inşaat mühendislerine ihtiyacı arttırdı

Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Türkiye’de son dönemlerde artan depremler nedeniyle inşaat mühendislerine ihtiyacın da arttığını belirterek, "Toplumun doğayla iç içe, daha sağlıklı, daha güvenli yapılarda yaşamını sürdürebilmelerinde inşaat mühendisliği mesleği ve mühendisler belirleyici role sahip olmuştur" dedi.Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi ( TBMM) Genel Kurulunda söz alarak, inşaat mühendisliğinden mezun genç mühendislerin taleplerini gündeme getirdi.

Depremler inşaat mühendislerine ihtiyacı arttırdı

Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Türkiye’de son dönemlerde artan depremler nedeniyle inşaat mühendislerine ihtiyacın da arttığını belirterek, "Toplumun doğayla iç içe, daha sağlıklı, daha güvenli yapılarda yaşamını sürdürebilmelerinde inşaat mühendisliği mesleği ve mühendisler belirleyici role sahip olmuştur" dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi ( TBMM) Genel Kurulunda söz alarak, inşaat mühendisliğinden mezun genç mühendislerin taleplerini gündeme getirdi. Fendoğlu, “İnsanlık tarihi mühendislik hizmetlerine paralel olarak gelişme göstermiştir. Toplumun doğayla iç içe, daha sağlıklı, daha güvenli yapılarda yaşamını sürdürebilmelerinde inşaat mühendisliği mesleği ve mühendisler belirleyici role sahip olmuştur. Bu gelişmeleri dikkate alarak, inşaat mühendisliğinden mezun genç arkadaşlarımız, liyakat esas alınarak kamu personeli seçme niteliklerine uygun istihdamlarının sağlanmasını talep etmektedirler” diye konuştu.
Fendoğlu yaptığı konuşmada, "Son yıllarda yaşadığımız afetler ve sonrasında meydana gelen can kaybı ve maddi hasarları ivedilikle en aza indirecek şekilde yapılar ve şehirler oluşturulmalıdır. Kaynakların etkili kullanımı, verimli planlama, projelendirme ve etkili denetim sağlanabilmesi için inşaat mühendislerimize büyük önem ve ihtiyaç hâsıl olmuştur. Tüm bu gelişmeleri dikkate alarak, inşaat mühendisliğinden mezun genç arkadaşlarımız, liyakat esas alınarak kamu personeli seçme niteliklerine uygun istihdamlarının sağlanmasını talep etmektedirler” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler