YURTHABER

Ankara
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dha Ankara - Bayram Öncesi 81 Ilde Eş Zamanlı 'huzur Uygulaması' 

EMNİYET Genel Müdürlüğü'nce, Ramazan Bayramı öncesi, 81 il genelinde polis ve jandarma birimleri tarafından eş zamanlı olarak 'Huzur Uygulaması' yapıldı.

EMNİYET Genel Müdürlüğü'nce, Ramazan Bayramı öncesi, 81 il genelinde polis ve jandarma birimleri tarafından eş zamanlı olarak 'Huzur Uygulaması' yapıldı. Otobüs terminalleri, tren istasyonları, hava limanları ve deniz limanlarında 23 Haziran günü Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak 'Huzur Uygulaması' gerçekleştirdi.
Uygulamaya asayiş, terör, çevik kuvvet, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele, özel harekat, trafik, narkotik, deniz ve havacılık şubelerinden toplam 2 bin 683 ekip katıldı. Uygulama, bin 319 hassas noktada ve 12 bin 72 personelle gerçekleştirildi. Uygulama kapsamında; 56 dedektör köpeği, 4 hava ve 4 deniz aracı kullanıldı. Emniyet Genel Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen uygulamada, huzur ve güven ortamının devamının sağlanması, suç işleme amacındakilerin caydırılmasıyla aranan kişilerin ve araçların yakalanması amaçlandı.

57 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Önceden tespit edilen bin 319 hassas noktada yapılan uygulamalar sonucunda; 114 bin 182 kişi kontrol edildi. Arandığı tespit edilen 164 kişi yakalanırken, 57 kişi gözaltına alındı. Öte yandan 111 kişi hakkında adli ve idari işlem uygulanırken, 41 bin 317 araç kontrol edilerek, 348 aranan araç yakalandı. Bin 653 araca cezai işlem uygulanırken, 295 araç da trafikten men edildi.
'Huzur Uygulaması'nda 7 tabanca, 4 av tüfeği, 218 mermi, 7 kesici delici alet, 5 kurusıkı tabanca, 2 gram eroin, 37 gram esrar, 3 gram bonzai, 2 captagon ele geçirildi. Toplam uygulanan ceza miktarıysa 622 bin 464 TL oldu.

Haber: ANKARA, (DHA)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler