(ek görüntülerle geniş haber)
1- CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VE BAŞBAKAN YILDIRIM 15 TEMMUZ ŞEHİTLİĞİ'Nİ ZİYARET ETTİ
Haber: İhsan YALÇIN - Kamera: Güven USTA - İbrahim AKTÜRK / İstanbul DHA
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım Edirnekapı'daki 15 Temmuz Şehitliği'ni ziyaret etti. Yaklaşık 2 saat şehitlikte kalan Cumhurbaşkanı şehitler için Kuran-ı Kerim okudu, dua etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan 15 Temmuz Şehitlerini anmak üzere Edirnekapı'daki 15 Temmuz Şehitliği'ne geldi. Erdoğan'ı şehitlik girişinde Başbakan Binali Yıldırım, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Vali Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci karşıladı.
KURANI-I KERİM OKUDU
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindekiler 15 Temmuz Şehitliği'nde kabirleri ziyaret etti. Erdoğan 15 sivil şehidin bulunduğu şehitlikte Kuran-ı Kerim okudu, dua etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Yıldırım buradan yürüyerek Edirnekapı Polis Şehitliği'ne geçti.
Yaklaşık 2 saat süren anma ve kabir ziyaretlerinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ile beraberindekiler Prof. Dr. İlhan Varank'ın kabrinin bulunduğu Şehzadebaşı Camii'ne geçti. Erdoğan şehitlik çıkışında, kendisini görmek için bekleyen vatandaşları aracının camını açıp selamladı.
GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ
Öte yandan Erdoğan'ın şehitlikte olduğu sırada polis de üst düzey güvenlik önlemi aldı. Edirnekapı Kavşağı araç trafiğine kapatıldı. Tarihi surlara ve çevredeki cami minarelerine keskin nişancılar yerleştirildi.
Görüntü Dökümü:
------------------------
EK GÖRÜNTÜLER
/////////////////////////////////
-Ziyaretten fotoğraflar
-Erdoğan'ın şehitlikten ayrılması
-Erdoğan'ın vatandaşlara el sallaması
-Alınan güvenlik önlemleri
-Genel ve detaylar
GEÇİLEN GÖRÜNTÜLER
//////////////////////////////////////////
-Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gelişi
-Başbakan Yıldırım'ın gelişi
-Vali Vasip Şahin, Kadir Topbaş ve Selim Temurci'nin Erdoğan'ı karşılaması
-Şehitlik çevresinde bekleyen vatandaşlar
-Erdoğan ve beraberindekilerin şehitliğe girişi
-Genel ve detaylar
11.07.2017 - 14.41 Haber Kodu : 170711125
11.07.2017 - 13.06 Haber Kodu : 170711071
============================
2- CUMHURBAŞKANI VE BAŞBAKAN İLHAN VARANK'IN MEZARINI ZİYARET ETTİ
Haber-Kamera: Yaşar KAÇMAZ - İSTANBUL DHA
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım, 15 Temmuz şehidi Prof. Dr. İlhan Varank'ı mezarını ziyaret etti..
15 Temmuz Şehitleri Anma programları kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın birlikte 15 Temmuz Şehitleri'ni mezarları başında ziyaret ediyor. Ziyaretler kapsamında Erdoğan ve Yıldırım, Şehzadebaşı Camii'ne geldi.
Erdoğan ve Yıldırım, 15 Temmuz gecesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde şehit edilen Prof. Dr. İlhan Varank'ın mezarını ziyaret etti.
Görüntü Dökümü:
---------------
-Erdoğan ve Yıldırım'ın geliş
-Çevreden detaylar
-Camiden çıkışları
11.07.2017 - 14.39 Haber Kodu : 170711124
=================================
3- CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN , 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ EROL OLÇAK İLE OĞLUNUN MEZARLARINI ZİYARET ETTİ
Haber-Kamera: Ramazan EĞRİ - Uğur AYAZSIN / İstanbul, DHA
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz şehitleri Erol Olçak ile oğlu Abdullah Tayyip Olçak'ın mezarlarını ziyaret etti
Karacaahmet mezarlığına gelen Erdoğan'ın ziyareti yaklaşık yarım saat sürdü. Erdoğan'ın ayrıca anne ve babasının mezarını ziyaret ettiği öğrenildi.
Görüntü Dökümü
-Konvoyun çıkışı
-Karacaahmet mezarlığı girişi
-Polis helikopteri
-Güvenlik önlemleri
Genel ve detay
=================
4- BAŞBAKAN YILDIRIM ÇENGELKÖY'DE 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİN MEZARLARINI ZİYARET ETTİ
Haber: İhsan YALÇIN - Kamera: Güven USTA / İstanbul DHA
Başbakan Binali Yıldırım, Çengelköy Mezarlığı'nda 15 Temmuz şehitlerinin mezarlarını ziyaret etti.
Başbakan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Edirnekapı'daki 15 Temmuz Şehitliği ve Şehzadebaşı Camii'nde Prof. Dr. İlhan Varank'ın mezarına ziyaret gerçekleştirdikten sonra, Çekmeköy Mezarlığı'na geldi. Başbakan Yıldırım burada 15 Temmuz darbe girişiminde şehit düşen Ayşe Aykaç, Mehmet Yılmaz, Buran Cantürk, Mustafa Cambaz, Halil Kantarcı, Onur Ensar Ayanoğlu, Kader Sivri ve Osman Yılmaz'ın mezarlarını ziyaret etti. Yıldırım'a şehit aileleri de eşlik etti.
Başbakan Binali Yıldırım ve şehit yakınları 8 şehidin mezarı başında dualar okudu. Yaklaşık yarım saat süren anmanın ardından Başbakan Binali Yıldırım mezarlıktan ayrıldı.
Görüntü Dökümü:
-------------------------
-Başbakan Yıldırım'ın ziyareti
-Başbakan Yıldırım'ın şehit yakınlarıyla sohbet etmesi
-Başbakan Yıldırım'ın mezarlıktan ayrılması
-Genel ve detaylar
======================
( GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜSÜYLE)
4- ŞİLE YOLUNDA KAZA; YOLUN KARŞISINA GEÇMEYE ÇALIŞAN KADIN ÖLDÜ, SÜRÜCÜ KAÇTI
- Kaza güvenlik kamerasına yansıdı
Haber-Kamera: Uğur AYAZSIN - Ramazan EĞRİ- İstanbul, DHA
Şile yolu Çekmeköy mevkiinde yolun karşısına geçmeye çalışan bir kadın, otomobilin çarpması sonucunda hayatını kaybetti. Kadına çarpan sürücü olay yerinden kaçtı
Kaza, Şile yolu Şile istikameti Çekmeköy Çamlık mevkiinde saat 07.00 sıralarında meydana geldi. Yolun karşısına geçmek isteyen39 yaşındaki Dilet Temur'a bir araç çarptı.
KADINA ÇARPAN SÜRÜCÜ KAÇTI
Kadın yolun kenarına savrulurken sürücü ise hızla kaçtı Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 sağlık ekibi geldi. Sağlık görevlileri Temur'un hayatını kaybettiğini belirledi. Polis çevrede güvenlik önlemi alarak Şile yolunun un1 şeridi trafiğe kapattı.
Ceset olay yeri polisleri ve savcı incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Polis, kadına çarpan aracı tespit etmek için çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.
Görüntü Dökümü
-----------
EK GÖRÜNTÜ
Güvenlik kamerasından kaza anı
////////GEÇİLEN GÖRÜNTÜ
-Hayatını kaybeden kadının cesedi
-Trafikten görüntü
-Polis ve sağlık ekipleri
-Yolun 1 şeridinin kapatılması
-Görgü tanığı ile röportaj
-Genel ve detay
11.07.2017 - 14.21 Haber Kodu : 170711119
11.07.2017 -09.05 Haber Kodu : 170711020
========================
5- 15 TEMMUZ KONULU FOTOĞRAF YARIŞMASINDA DHA MUHABİRİNE JÜRİ ÖZEL ÖDÜLÜ
Haber-Kamera; Ezgi ÇAPA/İSTANBUL, (DHA)
15 Temmuz Derneği ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından "Unutmamak için: O an!ö sloganıyla düzenlenen "15 Temmuz Fotoğraf ve Video Yarışması", sonuçlandı. Yarışmada, Doğan Haber Ajansı (DHA) muhabiri Taner Yener 'İBB Jüri Özel Ödülü'ne layık görüldü.
"TEK YÜREK OLDUĞUMUZDA NELERİ BAŞARDIĞIMIZI GÖSTERİYORUZ"
Taksim Cumhuriyet Sanat Galerisi'nde gerçekleşen ödül törenine İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İBB) Genel Sekreteri Hayri Baraçlı, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, 15 Temmuz Derneği Başkanı A. Tarık Şebik katıldı. Törende konuşan İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İBB) Genel Sekreteri Hayri Baraçlı "Bizler hep birlikte, tek yürek olduğumuzda neleri başardığımızı gösteriyoruz. Bu bir krizdi, bizler bunu çok başarılı bir şekilde atlattıkö diye konuştu. 15 Temmuz Derneği Başkanı Tarık Şebik ise, "Bu fotoğraflara bakıldığında bir ömürde yaşanabilecek her şeyi, bir gecede yaşamış büyük bir milletin dirayetini, kahramanlığını cesaretini hafızalara kazılıyor" dedi.
DHA MUHABİRİNE İBB JÜRİ ÖZEL ÖDÜLÜ
"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinlikleri kapsamında, "fotoğraf" ve "video" olmak üzere iki ayrı kategoride düzenlenen yarışmanın fotoğraf dalında birinciliğe Mustafa Can Koca, ikinciliğe Fatih Kurt ve üçüncülüğe Ferhat Makasçı Zupcevic layık görüldü. Yarışmada, Murat Şengül '15 Temmuz Derneği Özel Ödülü'ne, Doğan Haber Ajansı İstanbul Yazılı Haberler Servisi muhabiri Taner Yener ise 'İBB Jüri Özel Ödülü'ne layık görüldü. Video kategorisinde ise birinciliğe Süleyman Hilmi Otman, ikinciliğe Mücahid Eker, üçüncülüğe Tarık Turhan layık görüldü.
"ÖLÜMLE BURUN BURUNA GELDİK"
Darbe teşebbüsü sırasında köprünün üzerinde olan ve fotoğrafı ile üçüncülüğe layık görülen Ferhat Makasçı Zupcevic "Senelerce savaş bölgelerinde muhabirlik yapmış olmama rağmen, her gün kullandığım köprünü üzerinde böyle bir şeyin gerçekleşeceğine ihtimal vermemiştim. Ama sonra fotoğraf çekerken insanların teker teker düşmeye başladığını gördükten sonra işin ciddiyetinin farkına vardım. Ölümle burun buruna geldikö diye konuştu. İkincilik ödülü alan Mücahid Eker ise köprüde yaşadıklarını anlatarak, "Vurulanlar vardı. İnsanlar askerlerin onlara kurşun sıkmasının şoku yaşıyorlardı. Türkiye o gün ciddi bir badire, ihanet atlattı" diye konuştu.
SERGİ 11-30 TEMMUZ TARİHLERİ ARASINDA GEZİLEBİLİR
Katılımın ücretsiz olduğu yarışmaya, 18 yaş ve altı katılımcılar da olmak üzere tüm yaş grubundan başvurular kabul edildi. 15 Temmuz Fotoğraf ve Video Yarışması'na, fotoğraf kategorisinde 273, video kategorisinde ise 104 olmak üzere toplam 377 kişi başvurdu. 15 Temmuz gecesi yaşananları anlatan toplam 1.031 fotoğraf ve video ile (860 fotoğraf, 171 video) yarışmaya katılım sağlandı. Seçici Kurul'un yaptığı değerlendirmenin ardından ödüle ve sergilemeye layık görülen fotoğraf ve videolar belirlendi. Yarışmada birinci olan eser sahiplerine 10 bin, ikincilere 7 bin 500, üçüncülere ise 5 bin lira ödül verildi. Ödül kazanan eserler 11-30 Temmuz tarihleri arasında Taksim Meydanı'nda yer alan Cumhuriyet Sanat Galerisi'nde ziyaret edilebilecek.
Görüntü Dökümü
---------
- İBB Genel Sekreteri Hayri Baraçlı'nın alana gelmesi
- İBB Genel Sekreteri Hayri Baraçlı'nın konuşması
- 15 Temmuz Derneği Başkanı A. Tarık Şebik'in konuşması
- Ödül Töreninden görüntüler
- Baraçlı ve yanındaki ekibin sergiyi gezmesi
- Ferhat Makasçı Zupcevic ile röp.
- Mücahid Eker ile röp.
- Genel ve detay görüntüler
11.07.2017 - 14.12 Haber Kodu : 170711114
==================================
6- OĞLU İÇİN EYLEM YAPAN VEYSEL KILIÇ POLİS TARAFINDAN BİR SÜRE ALIKONULDU
Haber: Özden ATİK / İstanbul, DHA
Çağlayan'daki metrobüs durağında oğlu için tek kişilik eylem yapan Veysel Kılıç, adliye polisleri tarafından bir süre alıkonulduktan sonra serbest bırakıldı.
15 Temmuz darbe girişimi sonrasında tutuklanan Hava Harp Okulu öğrencisi oğlu Selahattin Kılıç için uzun süre Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi metrobüs köprüsü üstünde nöbet tutan Veysel Kılıç, bugün bir vatandaşla tartışma yaşamasının ardından polis tarafından alıkonuldu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte 25 gün boyunca yürüyen Veysel Kılıç, yürüyüşün tamamlanmasının ardından metrobüs durağındaki nöbetine devam etti. Ancak Kılıç, bugün saat 12.00 sıralarında eylemini sonlandırdıktan sonra bir kişiyle yaşadığı tartışma sonrası polisler tarafından can güvenliği gerekçesiyle Çağlayan Adliyesi içindeki polis merkezine götürüldü. Yaklaşık bir saat tutulan Veysel Kılıç, hakkında herhangi bir işlem yapılmadan serbest bırakıldı.
Görüntü Dökümü:
-------
Veysel Kılıç'ın arşiv görüntüleri(ARŞİV)
========================
7- YARGIÇLAR SENDİKASI GÖREV YERİ DEĞİŞEN ÜYELERİNİ TÖRENLE UĞURLADI
Haber-Kamera: Yüksel KOÇ/İSTANBUL,(DHA)
Yargıçlar Sendikası, 3 Temmuz tarihli HSK kararnamesi ile görev yeri değiştirilen 15 hakim ve savcı üyesi için uğurlama töreni düzenledi. Avukat ve adliye çalışanlarının da katıldığı uğurlama töreninde konuşan ve son kararname ile İstanbul'dan Trabzon'a atanan Yargıçlar Sendikası Yönetim Kurulu Üyesi hakim Taner Akgökçe, "Atamalarda sendikamız üyesi yargıçlara yer verilmesi, gerek üyelerimiz gerekse tüm diğer yargıç ve savcılara bir çeşit gözdağı ve tehdit oluşturmakta, onların özgür, bağımsız yargıç ve savcılar olarak görev yapmalarını engellediği gibi onların istedikleri sendikaya üye olma hak ve özgürlüklerini kısıtlamaktadır" dedi.
Yargıçlar Sendikası, 3 Temmuz tarihli HSK Kararnamesi ile Türkiye genelinde yerleri değiştirilen 15 hakim ve savcı üyesi için İstanbul Anadolu Adalet Sarayı'nın C Blok girişinde uğurlama töreni düzenledi. Kartal Hukukçular Derneği ve Büro Emekçileri Sendikası üyesi adliye çalışanlarının da katıldığı uğurlama törenine, İstanbul Anadolu Adalet Sarayı'nda görevli iken başka adliyelere ve illere atanan sendika üyesi hakim ve savcılar Tamer Akgökçe, Nuh Hüseyin Köse, Aydan Büyükyıldız, Bayram Kapucu, Ali Hacıibrahimoğlu ve Naciye Füsun Çağlar da katıldı.
GÜLLERLE UĞURLANDILAR
Törene katılan avukatlar ve bazı adliye çalışanları, tören sırasında oluşturulan koridordan geçen hakim ve savcılara güller verdiler. Ardından, "Yargıçlar ve Savcılar da Adalet istiyor" yazılı pankartın önünde basın açıklaması yapıldı.
Yargıçlar Sendikası Yönetim Kurulu Üyesi Tamer Akgökçe, biri şahsi biri de sendika adına iki ayrı açıklamayı okudu. Önce şahsi açıklamasını okuyan Akgökçe, son HSK Kararnamesi ile hakim ve savcı olan 15 Yargıçlar Sendikası üyesinin sürgüne gönderildiğini savunarak, "Yargıçlar Sendikası yöneticisi ve üyeleri 15 kıdemli yargıç ve savcının sürgün edilmesini hukuk ve adalet adına kabul etmediğimizi bildirmek için toplandık. Bu adliyede yargıç kimdir, savcı kimdir dense ilk onlar gösterilir. Onlar yargı bağımsızlığının, özgürlüğün ve demokratik cumhuriyetin savunucularıdır. Yanma sırası maalesef onlara da gelmiştir. Nazım Usta'nın dediği gibi, 'sen yanmasan, ben yanmasam, biz yanmazsak nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa' diyenlerdir" dedi.
Akgökçe, kişisel açıklamasının ardından Yargıçlar Sendikası adına yazılan bir sayfadan ibaret yazılı açıklamayı okudu.
'TAYİNLER YARGIÇLAR SENDİKASI'NIN FİİLEN ALIKONULMASI ANLAMINA GELMEKTEDİR'
Bu açıklamada da üyeleri olan 15 hakim ve yargıcın istekleri dışında başka illere atandığını hatırlatan Akgökçe özetle şöyle konuştu:
"Bilindiği gibi bundan kısa süre önce sendika başkanımız Mustafa Karadağ aynı şekilde istemi dışında Ankara'dan Şanlıurfa'ya atanmıştır. Ulusal ve uluslararası belgelerde önceden onay alınmaksızın terfi yoluyla bile olsa yargıçların görev yerlerinin değiştirilmemesi, kesin bir ilke olarak kabul edilmiştir. Bu yüzden HSK'nın bu tasarrufları bir atama işlemi değil, sürgün nitelikli bir uygulamadır. Bu atamalarda sendika başkanımız Mustafa Karadağ ve yönetim kurulu üyelerimiz Ali Hacıibrahimoğlu, Tamer Akgökçe, Füsun Naciye Çağlar, Bayram Kapucu'ya da yer verilmesi her birinin ayrı yerlere tayin edilmesi, Yargıçlar Sendikası'nın faaliyetten fiilen alıkonulması anlamına gelmektedir.
Diğer taraftan atamalarda sendikamız üyesi yargıçlara yer verilmesi, gerek üyelerimize gerekse tüm diğer yargıç ve savcılara bir çeşit gözdağı ve tehdit oluşturmakta, onların özgür, bağımsız yargıç ve savcılar olarak görev yapmalarını engellediği gibi onların istedikleri sendikaya üye olma hak ve özgürlüklerini kısıtlamaktadır. Sürgün edilen hakim ve savcıların özellikleri nelerdir; onlar en kıdemsizi 20, en kıdemlisi 35 yıllık yargıç ve savcılardır. Yani kıdem ve liyakatta dorukta olanlardır. Beyinlerini, yüreklerini o veya bu tarikata kiraya vermemiş, mesleğin etik kurallarına bağlı, bağımsızlık karakterimizdir diyenlerdir.
Yargıçlık teminatı, sadece yargıçların değil, yargı bağımsızlığı ve adil yargılama hakkının ön koşulu olması nedeniyle halkın güvencesidir. Yargıçlarla ilgili hiçbir işlem bu teminatı ortadan kaldıramaz ve kaldırmamalıdır. Yargıçlar Sendikası olarak; Sendikamız başkanı, yönetim kurulu üyeleri ve üyelerimizin istem dışı atanmalarına ilişkin geri alınmasını ve iptalini, tüm yargıç ve savcıların sürekli tayin baskısı altında tutulmalarına son verilmesini talep ediyoruz."
'80 ÜYEMİZE TAHAMMÜL EDEMEDİLER 15 ÜYESİNİ SÜRGÜN ETTİLER'
İstanbul Anadolu Adalet Sarayı hakimi iken Kayseri'ye atanan hakim Nuh Hüseyin Köse, Akgökçe'nin ardından kısa bir konuşma yaptı. Hakim ve savcıların 2012 yılından bu yana yargıda ifade ve örgütlenme haklarını kullanmaya başladığını söyleyen Nuh Hüseyin Köse, "Özellikle yargıyı içeriden dışarıya anlatmaya çalıştık, kapalı kapıları kaldırdık fakat öyle bir coğrafyada yaşıyoruz ki; örgütlenme hakkı bile bu ülkede kötüye kullanıldı. Yarsav İçerisine başka unsurlar, başka amaçlarla sızdılar. Siyasal iktidarların bilgisi dahilinde sızdılar. Ve maalesef Türkiye'nin ilk sivil yargı örgütü olan Yarsav bu bahane yapılarak kapatıldı. Şu anda hayatta Yargıçlar Sendikası var. 80 üyesine tahammül edemediler ve 15 üyesini sürgün ettiler" dedi.
Köse, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Biz dünya görüşümüz ne olursa olsun sadece yargının bağımsız olmasını, insanlar için istiyoruz, temel hak ve özgürlüklerin korunması için istiyoruz. Siyasal iktidarlara karşı değil sadece, sokağa karşı, hatta yargıcın kendi dünya görüşüne karşı, zengin sofralarına karşı, basına karşı bağımsız olması için mücadele ettik, ediyoruz, edeceğiz.
Ülkelerin sadece dik duran, korkusuz yargıçlara değil, sadece güvenceli yargıçlara, güvenli bir yargı teşkilatına ihtiyacı var. Bunu toplum olarak kurmayı başaracağız. Yargıçsız kaldık diye üzülmeyin, politikacıların, daha doğrusu siyasi partilerin koridorları yargıç olabilmek için eğitim alan maalesef çeşitli hukuk fakültelerinden mezun olmuş gençlerle dolu. Onlar istiyorlar ki bir an evvel önümüzdekiler gitsin de partilerin koridorlarından çıkıp adliye koridorlarına, kürsülere gidelim. Böyle adalet istiyorsanız, işte size böyle adalet."
GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
Avukatların ve adliye çalışanlarının koridor oluşturması
Koridordan geçen hakim ve savcılara kırmızı gül verilmesi
"Yargıda adalet istiyoruz", "Ya hep beraber ya hiç birimiz, kurtuluş yok tek başına" sloganlarının atılması
Hakim Tamer Akgökçe'nin, konuşma yapması
Hakim Nuh Hüseyin Köse'nin konuşma yapması
Gönderilen hakimlerin ellerinde güllerle görüntüleri
Açıklamadan genel ve detay görüntüler
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz