YURTHABER

Sakarya
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dikkat Atölyesi’nde kayıtlar başladı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Dikkat Atölyesi’nin ikinci dönem kayıtları başladı.Bu kapsamda aileler tarafından yoğun ilgi gören ve Adapazarı, Geyve, Sapanca, Karasu ile Akyazı Sosyal Gelişim Merkezlerinde gerçekleşecek Dikkat Atölyesi eğitimlerinin kayıtları 7 Şubat Cuma günü sona erecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Dikkat Atölyesi’nin ikinci dönem kayıtları başladı.
Bu kapsamda aileler tarafından yoğun ilgi gören ve Adapazarı, Geyve, Sapanca, Karasu ile Akyazı Sosyal Gelişim Merkezlerinde gerçekleşecek Dikkat Atölyesi eğitimlerinin kayıtları 7 Şubat Cuma günü sona erecek. Dikkat eksikliği ve konsantrasyon bozukluğu gibi, öğrencilerin günümüzde karşılaştıkları dikkat sorunlarına çözümler üretme bilinciyle hazırlanan atölye eğitimleriyle ayrıca eş zamanlı olarak velilere de dikkat eksikliği konulu seminer ve etkinlikler düzenlenecek.
Konu ile ilgili Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığınca yapılan açıklamada, “Aileler tarafından yoğun ilgi gören ve çocuklarda dikkat eksikliği, konsantrasyon bozukluğu gibi sorunlara karşı çözümler üreten Dikkat Atölyesi eğitimlerinde ikinci dönem kayıtları başladı. Adapazarı, Geyve, Sapanca, Karasu ve Akyazı Sosyal Gelişim Merkezlerimizde gerçekleşecek atölye eğitimlerine aileler ve çocuklar 7 Şubat Cuma gününe kadar kayıt olabilecek. Dikkat kalitesinin arttırılması, algılarının gelişmesi, konsantrasyonun artması, eksik olan yetenek ve becerilerinin tamamlanması, özgüven ve sorumluluk bilincinin oluşturulması gibi birçok gelişim faktörünü içeren atölye eğitimlerinin yer aldığı ‘Dikkat Atölyesi’ne çocuğunda dikkat sorunu olduğunu düşünen tüm velilerimizi detaylı bilgi için SGM’lerimize davet ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler