YURTHABER

Adana
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'dişi Kaplanlar'dan Anlamlı Ziyaret

Adanaspor'un önemli taraftar topluluklarından biri olan; 'Dişi Kaplanlar', önemli bir sosyal sorumluluk projesine daha imza...

Adanaspor'un önemli taraftar topluluklarından biri olan; 'Dişi Kaplanlar', önemli bir sosyal sorumluluk projesine daha imza attı. 'Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' kutlamaları kapsamında lösemili çocuklara sürpriz bir kutlama yaptı. Çocukların tedavi gördüğü hastaneyi Adanasporlu futbolcularla ziyaret eden taraftarlar, onlara keyifli anlar yaşattı, çeşitli hediyeler sundu.

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Hematoloji Bölümü'ne gerçekleştirilen ziyarete kadın taraftarlar yoğun ilgi gösterirken, Adanasporlu futbolcular İzzet Yıldırım, Talha Mayhoş, Ömer Karancı, Yaşar Memişoğulları ve Zülküf Özer de katıldı. 'Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' kutlama etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen ziyarette söz konusu hastanede tedavi gören lösemi hastası çocuklar, keyifli anlar yaşadı. Hastanedeki odaları tek tek ziyaret edip, buradaki çocuklarla bir araya gelerek onlarla sohbet eden kadın taraftarlar, çocuklara da balon ve çeşitli hediyeler sundu.

Futbolcular da aynı zamanda sıkı bir Adanaspor taraftarı olan minik hayranlarına, imzaladıkları formaları hediye etti. Objektiflere renkli görüntülerin de yansıdığı ziyaret ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Adanaspor Takım Kaptanı İzzet Yıldırım, "Aslında böyle şeylerin gündeme gelmemesi gerek. Yapılan iyilikler her zaman gizli kalması lazım. Bizler de buraya hem Dişi Kaplanlar Grubu'nun etkinliğine katılmak, hem de minik kardeşlerimizden 'Süper Lig' için 'şampiyonluk' duası almaya geldik. İnşallah bu minik kardeşlerimiz en kısa zamanda sağlıklarına kavuşur" dedi.

Dişi Kaplanlar Taraftar Topluluğu adına konuşan topluluk kurucularından Gizem Yurdaer de, '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' gibi önemli bir etkinlikte hastanede tedavi gören çocukları unutmadıklarını ve onların yanlarında olduklarını hissettirerek, moral vermeye çalıştıklarını anlattı. Yurdaer, "Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere armağan ettiği bu günde görevimizi yaptığımız için gururluyuz, mutluyuz. Başta Dişi Kaplanlar üyeleri olmak üzere futbolcularımıza izin verip etkinliğimize katılmasını sağlayan Teknik Direktör Levent Eriş'e, isteğimizi kırmayan futbolcularımıza yardımlarını esirgemeyen Mert Mengüç, İlyas Onurer ve Murat Arasan'a, Hematoloji Bölümü'ne ziyaretimizi sağlayan Dilek Mengüç nezdinde tüm hastane çalışanlarına yürekten teşekkür ediyoruz" dedi.

Gizem Yurdaer, Adanaspor'un sadece futbol alanında değil, aynı zamanda da basketbol gibi önemli bir branşta da mücadele ettiğini ve Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi'ne yükselme mücadelesi verdiğini hatırlatarak, bu kapsamda da Turuncu-Beyazlı ekibin yarın saat 18.00'da Menderes Spor Salonu'nda Diyarbakır Anadolu Aslanı ile kritik bir maça çıkacağına dikkat çekti. Yurdaer, tüm sporseverleri Toros Kaplanı'nı desteklemeye davet etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler