Çorum'a gelen Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü makamında ziyaret etti.
Yılmaz, bu yıl Kutlu Doğum Haftası temasının 'Kardeşlik Hukuku ve Ahlak' olacağını dile getirdi. Yılmaz, ''Balkanlar, Orta Asya ve Afrika’da birçok şehidimiz var. Bu şehitler kardeşliğimizin en güzel örnekleridir.'' dedi. Avrupa'da büyük işler yapıldığını belirten Yılmaz, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın vizyonunun çok açıldığını kaydetti.
Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ise Diyanet İşleri Başkanlığı’nın büyük işler başardığını belirtti. Diyanet’in kabuğunu kırdığını belirten Külcü başarılarının devamını diledi. Ziyarette Çorum İl Müftüsü Mehmet Aşık da hazır bulundu.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz