YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Diyarbakır'dan Mahkum Taşıyan Uçak İzmir'e Indi-Diyarbakır'dan İzmir'e Nakledilecek Mahkumları Taşıyanancak Yoğun Sis Nedeniyle İstanbul Atatürk Havalimanı'nazorunlu Iniş Yapan Uçak, İzmir'e Geldi

İSTANBUL (A.A) - Diyarbakır'dan İzmir'e nakledilecek mahkumları taşıyan, ancak yoğun sis nedeniyle İstanbul Atatürk Havalimanı'na zorunlu iniş yapan uçak, hava

İSTANBUL (A.A) - Diyarbakır'dan İzmir'e nakledilecek mahkumları taşıyan, ancak yoğun sis nedeniyle İstanbul Atatürk Havalimanı'na zorunlu iniş yapan uçak, hava koşullarının düzelmesinin ardından İzmir'e geldi.

Diyarbakır Havalimanı'ndan 08.00'de kalkış yaptıktan sonra hava muhalefeti nedeniyle İzmir yerine İstanbul Atatürk Havalimanı'na zorunlu iniş yapan Anadolu Jet'e ait Boeing 737 tipi uçak, hava koşullarının düzelmesinin ardından İstanbul'dan hareketle İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na 11.45'te iniş yaptı.

Apronda boş alana çekilen uçaktaki mahkumlar, çevre güvenlik tedbirlerinin alınmasının ardından cezaevlerine sevk edildi.

-Yoğun sis 1 saat 15 dakika etkili oldu-

Bu arada, İzmir Adanan Menderes Havalimanı'nda yoğun sisin 08.30-09.00 saatleri arasında etkili olduğu ve bu süre zarfında, Diyarbakır'dan mahkumları taşıyan uçağın yanı sıra İstanbul-İzmir seferini yapan tarifeli bir Türk Hava Yolları (THY) uçağının da alana iniş yapamadığı öğrenildi.

Havaalanı yetkilileri, İstanbul'a geri dönüş yapan THY uçağının da hava koşullarının düzelmesini ardından gecikmeli olarak İzmir seferini gerçekleştirdiğini kaydetti.

Muhabir: Hüseyin Bağış / Ufuk Kırabalı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler