Yapımı devam eden Dursunbey-Harmancık yolunun kalan 30 km'lik bölümü de 29 Ekim 2011 tarihine kadar trafiğe açılacak.
9 Ağustos 2011 günü Kütahya Valisi Kenan ÇİFTÇİ, Kütahya Milletvekilleri Prof.Dr.İdris BAL, Prof.Dr.Vural KAVUNCU, H.Fehmi KİNAY, Tavşanlı Kaymakamı Numan HATİPOĞLU, Dursunbey Kaymakamı İbrahim KÜÇÜK, Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa YENİPAZAR, Karayolları Bursa Bölge Müdürü İlyas BULUT, Fernas İnşaat Temsilcisi Fahri ÇAVUŞOĞLU ve Kontrol Mühendisi Arif TOPALOĞLU'nun katıldığı toplantı ile Karayolları Bölge Müdürlüğü ve Fernas Şirketi tarafından çeşitli bilgilendirme yapıldı.
Dursunbey'deki Fernas İnşaat Şantiyesinde yapılan toplantıda henüz tamamlanmayan 30 km'lik bölümdeki yapım çalışmaları ve sonuçlandırılması masaya yatırıldı ve ilgililerden taahhüt alındı. Buna göre heyelanlı yerlerde geçici olarak servis yolundan ulaşım verilecek, kalan yolun 22 km'lik bölümü sathi kaplama olarak asfaltlanacak, kalan 8 km'lik bölüm ise en az temel seviyesinde emülsiyon asfalt yapılarak ulaşıma açılacak. Yine Gölcük 1 ve Gölcük 2 köprüleri de tamamlanacak. Tüm bu işlemler 29 Ekim 2011 tarihinde tamamlanarak yeni güzergahtan Dursunbey-Harmancık arasında ulaşım sağlanmış olacak.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz