YURTHABER

Düzce
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Düzce’de 100 noktaya giysi kumbarası konuldu

Düzce Belediyesi tarafından, giyim eşyalarının geri kazanımı için şehir merkezinin çeşitli noktalarına giysi ve ayakkabı kumbaraları konuldu.Düzce Belediyesi geri dönüşüme yepyeni bir boyut kazandırıyor.

Düzce’de 100 noktaya giysi kumbarası konuldu

Düzce Belediyesi tarafından, giyim eşyalarının geri kazanımı için şehir merkezinin çeşitli noktalarına giysi ve ayakkabı kumbaraları konuldu.
Düzce Belediyesi geri dönüşüme yepyeni bir boyut kazandırıyor. Çeşitli atıklarının geri dönüşümünü teşvik amacıyla yapılan çalışmalar kapsamında kullanılmayan giysiler için de kumbaralar oluşturuldu. Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü iş birliği ile uygulanacak proje ile şehir merkezi ve çevresinde 100 farklı noktaya kumbara yerleştirildi. Belli aralıklarla kontrol edilecek kumbaralardan çıkan giysi ve ayakkabılar Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne teslim edilecek. Burada değerlendirmeden geçecek eşyalardan kullanıma uygun olanlar temizlenerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak için tasnif edilecek. Konu hakkında yapılan açıklamada vatandaşların kullanmadığı giysi ve ayakkabıları atıklarla karıştırmadan yeniden kullanıma kazandırılması amaçlandığının altı çizildi.

Düzce’de 100 noktaya giysi kumbarası konuldu

Düzce’de 100 noktaya giysi kumbarası konuldu

Düzce’de 100 noktaya giysi kumbarası konuldu

Düzce’de 100 noktaya giysi kumbarası konuldu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler