Önce, 60 günde İdeal Vücut Kitabını yazdı...
Fit vücuduyla hepimizi kıskandırdı...
Sonra, 60 Tarifte İdeal Mutfak Kitabıyla sofraları sağlıklı hale getirdi... 10 parmakta 10 marifet...
Ece Vahapoğlu'na sizler için sordum... Tüm samimiyetiyle cevapladı ;)
Öz geçmişinizi okumak için bilgisayar başına geçtim...
Oku oku bitmedi :) Sizden dinleyelim mi?
İtalya'da İşletme, sonra da Fransa'da Uluslararası İlişkiler okudum. Çünkü o zaman medyada olup olmayacağımı bilmiyordum. İşletme okurken ağırlıklı pazarlama dersleri aldığım için bugünkü projelerimi oluşturmak ve duyurmak açısından o eğitimin büyük faydasını görüyorum. Gazeteci olduğumda da Fransa'ya gidip yüksek lisans yaptım; iş, sanat ve siyaset dünyasıyla röportajlar yaptığım için bence bu altyapı gerekiyordu.
İş hayatına gelirsek...
İşletme okuduğum için medya sektöründen önce üç yıl Garanti Bankası'nda çalıştım. İlk kitabımı çıkarmamla beraber tanınırlığım başladı ve aynı grupta Cnbc-e televizyonuna geçtim. İşletme eğitimi, üzerine bankacılık deneyimi beni ekonomi muhabiri yaptı. İş adamlarıyla röportajlarım önem kazandı. TV programları, gazete röportajları derken daha genel konularda da yazmaya başladım. Ruhum güncel ve yaşam dolu konuları ele alırken daha huzur buldu. Böylece popüler kültüre kaydım. Sonra kendim marka olmaya başladığım için medyanın her iki tarafında da varım. Hem konuk alan bir sunucuyum, hem de benimle röportaj yapılan bir kişiliğim.
Televizyonculuk hep istediğiniz bir şey miydi?
Küçükken hayalimde dünya çapında ünlü olmak vardı. Bindiğim uçak kaçırılsın, kötü adamlarla konuşup ikna edeyim ve insanları kurtarayım, uçaktan inince de CNN gelsin röportaj yapsın diye hayal kurardım. İçimde hep insanlarla bir arada ve ön planda olma isteği varmış demek ki. (Gülüyor...)
![ECEVAHAPOGLU2_450]()
10 parmakta 10 marifet boşuna demedim =) Bir de kitaplarınız var... Yazmak sizin için ne ifade ediyor?
DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ