YURTHABER

Edirne
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Edirne Belediyesi Çocuk Halk Oyunları Topluluğundan Dubai De Muhteşem Gösteri

Dubai'de yapılan Çocuk şenliğine katılan Edirne Belediyesi Çocuk Halk oyunları topluluğunun gösteri beğeni ile izlendi....

Edirne Belediyesi Çocuk Halk Oyunları Topluluğundan Dubai De Muhteşem Gösteri

Dubai'de yapılan Çocuk şenliğine katılan Edirne Belediyesi Çocuk Halk oyunları topluluğunun gösteri beğeni ile izlendi. Dubai Başkonsolosu Elif Çomoğlu Ülgen, Vali Gökhan Sözer ve Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi'ye teşekkür mektubu gönderdi.

Dubai'de düzenlenen "23 Nisan" Children's Day şenliklerin katılan Edirne Belediyesi Çocuk Halk Oyunları topluluğu ayakta alkışlandı.

Dubai Başkonsolosluğu tarafından Edirne Valiliğine yapılan davet üzerine 13 Çocuk danscı, 3 müzisyen ve 2 idareci ile bu ülkeye giden halk oyunları ekibi Amerikan Üniversitesi salonunda 1000 kişinin izleyici olarak katıldığı gösteride ayakta alkışlandı.

Dubai'de yasayan Türk kadınlarının kurduğu "Sultans of Dubai" grubu, Türkiye Cumhuriyeti Dubai Başkonsolosluğu ve Dubai Türk İş Konseyinin katkıları ile düzenlenen şenliklere katılan Halk Oyunları grubu, Edirne, Zeybek, Aşuk ile Maşuk ve çiftetelli oyunları ile herkesi hayran bıraktı.

Dubai Amerikan Üniversitesinde yapılan gösteriyi izleyen Başkonsolos Elif Çomoğlu Ülgen ve diğer Türk aileler gösteri sonunda oyuncularımızı ayakta alkışlarken, seyircilerin gözleri buğulandı. Başkonsolos Ülgen, "Bu kadar muhteşem bir gösteri izleyeceğimi ummuyordum. Tüm çocuklarımızı tebrik ediyorum" dedi.

Dubai Sultanları temsilcisi Hande Calgara ise yaptığı açıklamada, "Türk çocuklarını, Edine'yi burada görmekten çok mutluyuz. Biz her yıl Türkiye'den bir grup çağırıyorduk ama gelecek yıl bu kural değişecek ve yine Edirne'yi davet edeceğiz" dedi.

Şenliklere katılan Edirne grubunun oyun ve diğer davranışları için teşekkür eden Dubai Başkonsolosu Elif Çomoğlu Ülgen, Vali Gökhan Sözer ve Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi'ye teşekkür mektubu gönderdi. Başkonsolos Ülgen, "Bu yıl ki gösterimizin gözbebeği Edirne ekibimizdi" dedi.

Bu arada yapılan etkinliklerden elde edilen gelirin kalan 90 bin Direm'i ise Başkonsolos Ülgen tarafından Dubai Otistik Çocuklar Derneğine bağışlandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler