YURTHABER

Aydın
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Efeler’e yeni pazaryeri hazırlanıyor

Efeler Belediyesi korona virüsü salgın hastalığını en aza indirmek amacıyla, Cumhuriyet Mahallesi, Nevzat Biçer Parkı yanında bulunan otoparkı pazar yeri olarak Efelerli vatandaşların hizmetine sunmaya hazırlanıyor.Efeler Belediye Başkanı M.

Efeler Belediyesi korona virüsü salgın hastalığını en aza indirmek amacıyla, Cumhuriyet Mahallesi, Nevzat Biçer Parkı yanında bulunan otoparkı pazar yeri olarak Efelerli vatandaşların hizmetine sunmaya hazırlanıyor.
Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay pazar kurulacak alanda incelemelerde bulundu. Başkan Atay’ın talimatıyla, Fen İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri, otopark alanının pazar yeri olarak hazırlanması için düzenleme çalışması gerçekleştirdi. Pazar esnafına ait sergi ve tezgahların, araları en az 3 metre olacak şekilde numaralandırılarak belirlendi.
Pazar yerlerindeki yoğunluğun azaltılması ve vatandaşların ihtiyaçlarına daha hızlı ulaşması için Başkan Atay’ın talimatıyla, 27 Nisan 2020 Pazartesi gününden itibaren kurulacak olan geçici pazar yeri hafta içi her gün Efelerli vatandaşlara hizmet verecek.

Efeler’e yeni pazaryeri hazırlanıyor

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler