YURTHABER

Samsun
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eğitim-Bir-Sen’den sınava hazırlık kursu

Eğitim-Bir-Sen Samsun 1 No’lu Şubesi Nisan ayında yapılacak Eğitim Yöneticiliği Sınavı için hazırlık kursu açtı.Hazırlık Kursunun açılışında konuşan Eğitim-Bir-Sen Samsun 1 No’lu Şube Başkan Yardımcısı Ayhan Arslanbay, Pegem Akademi ile yürütecekleri hazırlık kursunun 19 Nisan’a kadar devam edeceğini belirterek, “Kursumuzda, eğitim bilimleri ağırlıklı olmak üzere sınav konularının tamamının işlenecek ve ikisi Türkiye geneli biri Samsun’da olmak üzere 3 deneme sınavı yapılacaktır” dedi.“Eğitimin kalbini Samsun’da attıracağız”Amaçlarının eğitimin kalbini Samsun’da attırmak olduğunu ifade eden Eğitim-Bir-Sen Samsun 1 No’lu Şube Başkanı Hamdi Yıldız ise, “Bu amaca ulaşmamızı sağlayacak faktörlerden biri de okulun iyi örgütlenmesi ve iyi yönetilmesidir.

Eğitim-Bir-Sen’den sınava hazırlık kursu

Eğitim-Bir-Sen Samsun 1 No’lu Şubesi Nisan ayında yapılacak Eğitim Yöneticiliği Sınavı için hazırlık kursu açtı.
Hazırlık Kursunun açılışında konuşan Eğitim-Bir-Sen Samsun 1 No’lu Şube Başkan Yardımcısı Ayhan Arslanbay, Pegem Akademi ile yürütecekleri hazırlık kursunun 19 Nisan’a kadar devam edeceğini belirterek, “Kursumuzda, eğitim bilimleri ağırlıklı olmak üzere sınav konularının tamamının işlenecek ve ikisi Türkiye geneli biri Samsun’da olmak üzere 3 deneme sınavı yapılacaktır” dedi.

“Eğitimin kalbini Samsun’da attıracağız”
Amaçlarının eğitimin kalbini Samsun’da attırmak olduğunu ifade eden Eğitim-Bir-Sen Samsun 1 No’lu Şube Başkanı Hamdi Yıldız ise, “Bu amaca ulaşmamızı sağlayacak faktörlerden biri de okulun iyi örgütlenmesi ve iyi yönetilmesidir. Okulun iyi yönetilmesi ise yöneticilerin liyakat ve kariyer esaslı yetiştirilmesine bağlıdır. Bu amaçla üyelerimizden yönetici olmak isteyenlerin girecekleri sınavda başarılı olabilmeleri için harekete geçmek hem genel merkez hem de şube olarak ilk görevimizdir. İnanıyorum ki burada bulunan arkadaşlarımız yakın zamanda, donanımlı, yüreği eğitim için atan yöneticiler olarak birçok başarının altına imza atacaktır. Açtığımız bu kursun yanında genel merkezimiz tarafından hazırlanan sınava hazırlık kitabı ve uzaktan erişim yoluyla sağlanacak eğitimlere katılmanızı öneririm” diye konuştu.
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından eğitim kurumlarına yönetici seçmek amacıyla uygulanacak olan sınav ÖSYM tarafından 21 Nisan Pazar günü yapılacak.

Eğitim-Bir-Sen’den sınava hazırlık kursu

Eğitim-Bir-Sen’den sınava hazırlık kursu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler