YURTHABER

Çorum
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ehliyet sınavları Osmancık ve Sungurlu’da yapılacak

AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, ehliyet sınavına girecek olan adaylara güzel haber verdi.

Ehliyet sınavları Osmancık ve Sungurlu’da yapılacak

AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, ehliyet sınavına girecek olan adaylara güzel haber verdi. Milletvekili Kaya, Çorum’un Sungurlu ve Osmancık ilçeleri’ne e-sınav merkezi kurulacağını, merkezin çevre ilçelere de hizmet vereceğini bildirdi.
Konuyla ilişkin yazılı bir açıklama yapan AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, “Sungurlu ve Osmancık İlçelerine Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu (MTSK) için Milli Eğitim Bakanlığınca e-Sınav merkezi kurulacak. Sürücü belgesi almak için motorlu taşıt sürücüleri kurslarına devam eden adaylar kurslarda gördükleri teorik derslerden e-sınava girmek için Çorum il merkezine gitmek zorunda kalıyorlardı. Sungurlu ve Osmancık ilçelerimize bu merkezin kurulması ile adayların üzerinden büyük bir maddi yük ve külfet te kalkmış olacak" dedi.
Oğuzhan Kaya, “Osmancık ve Sungurlu ilçelerimize kurulacak e-sınav merkezlerimizin Osmancık ve Sungurlu ilçelerimize ve yakın ilçelerimize yakından ilgilendiriyor. Çevre ilçelerimiz Kargı, Laçin, Dodurga, Oğuzlar, Boğazkale, Alaca ve Uğurludağ ilçelerimize de hizmet verecek. Sungurlu ve Osmancık ilçelerimizin başta olmak üzere tüm ehliyet sınavına girecek hemşerilerimize ve ilçelerimize hayırlı olsun” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler