YURTHABER

Elazığ
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Elazığ’da özel çocuklara bot ve mont hediye edildi

Elazığ’da engelli öğrencilere kış öncesi mont ve bot hediye edildi.Elazığ’da kış öncesi ’Umutla Gelen Şefkat’ projesi kapsamında Umudum Ol Derneği tarafından Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV)’deki 100 öğrenciye hediye edildi.Çocuklara destek olunmasından dolayı memnun olduğunu belirten Vakıf Başkanı Mehmet Güleç,bundan sonraki dönemlerde de birlikte çalışmalar yapıp dernekle beraber öğrencilere destek olacaklarını aktardı.Dernek Başkanı Öznur Yücetaş ise , “Umutla Gelen Şefkat projesi ile hedefimiz 81 ile ulaşmaktır.

Elazığ’da özel çocuklara bot ve mont hediye edildi

Elazığ’da engelli öğrencilere kış öncesi mont ve bot hediye edildi.
Elazığ’da kış öncesi ’Umutla Gelen Şefkat’ projesi kapsamında Umudum Ol Derneği tarafından Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV)’deki 100 öğrenciye hediye edildi.
Çocuklara destek olunmasından dolayı memnun olduğunu belirten Vakıf Başkanı Mehmet Güleç,bundan sonraki dönemlerde de birlikte çalışmalar yapıp dernekle beraber öğrencilere destek olacaklarını aktardı.
Dernek Başkanı Öznur Yücetaş ise , “Umutla Gelen Şefkat projesi ile hedefimiz 81 ile ulaşmaktır. Bu güne kadar birçok ilde binlerce çocuğumuz olmuştur. Onların yüzlerinin gülmesine bir nebze de olsa vesile olduk. Her gittiğimiz ilde insanlarımızın misafir perverliği çocuklarımızın bize umut ile bakması bizim ne kadar doğru bir yolda olduğumuzu gösteriyor” diye konuştu.

Elazığ’da özel çocuklara bot ve mont hediye edildi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler