YURTHABER

Antalya
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Elmalı’ya iki yeni su deposu yapılıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, içme suyu sıkıntılarının önüne geçmek için ilçelerde ihtiyaç duyulan yerlere yeni su depoları yapıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, içme suyu sıkıntılarının önüne geçmek için ilçelerde ihtiyaç duyulan yerlere yeni su depoları yapıyor. Elmalı’nın Özdemir ve Gölova Mahallelerine 100’er tonluk yeni içme suyu depoları inşa ediliyor.
Elmalı’nın Özdemir ve Gölova Mahallelerinde artan nüfusa karşı önlem alan Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, içme suyu sıkıntılarının önüne geçmek için harekete geçti. ASAT, Elmalı’da 2 yeni ve modern su deposu inşasına başladı.
Su sıkıntısı son bulacak
Özdemir Mahallesi Baladır mevkiinde yeni yapılaşma ve kot farkından dolayı bazı meskenlerde içme suyunun yetersiz kalması üzerine, daha yüksek bir noktaya 100 tonluk yeni bir depo yapılıyor. Yağış mevsimlerinin kurak geçmesi ve yaz aylarında yazlıkçılarında gelmesiyle su sıkıntısının baş gösterdiği Gölova Mahallesi Kasaba mevkiinde de 100 tonluk su deposu inşaatı sürüyor. Çalışmaların tamamlanıp içme suyu depolarının faaliyete geçmesiyle Elmalı’nın Özdemir ve Gölova Mahallesi Kasaba mevkiinde su sıkıntıları son bulacak.

Elmalı’ya iki yeni su deposu yapılıyor

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler