Ankara Cumhuriyet Başsavcıvekilliği tarafından yürütülen 28 Şubat soruşturması kapsamında emekli Albay Mehmet Aygüner'in evindeki aramalar sona erdi. Aygüner, gözaltına alındı.
28 Şubat soruşturması kapsamında Ankara ve İstanbul başta olmak üzere çeşitli illerde sabah saatlerinde 3. dalga operasyonları başlatılmıştı. Aranan adreslerden biri de emekli Albay Mehmet Aygüner'in Kadıköy Sayray-ı Cedit'teki eviydi.
Sabah saatlerinde Aygüner'in evine gelen 8 kişilik polis ekibi, evde arama başlatmıştı. Yaklaşık 8 saat süren aramalar sonunda elde edilen belge ve bilgiler, delil torbalarına konularak götürüldü. Bu sırada evinde olduğu öğrenilen emekli Albay Aygüner ise polis ekipleri tarafından polis araca bindirilerek emniyete götürüldü.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz