YURTHABER

Karabük
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Emniyet Müdürlüğü tarafından iftar programı düzenlendi

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü tarafından protokol üyelerine, şehit ailelerine ve gazilere yönelik iftar programı düzenlendi.Polisevinde düzenlenen iftar programına Karabük Valisi Fuat Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel, İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, İl Jandarma Komutanı Albay Ali Sefa Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Patlak, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Beytullah Özer, KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Güleç, İl Müftüsü İlyas Yılmaztürk, kurum ve şube müdürleri, emniyet mensupları, şehit aileleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve basın mensupları katıldı.Kur-an’ı Kerim Tilaveti ile başlayan programda okunan akşam ezanı ile birlikte oruçlar açıldı.Programda konuşan İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ “Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır dizelerini yazdıran kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle anarken, gazilerimizi şükranla yad ediyorum.

Emniyet Müdürlüğü tarafından iftar programı düzenlendi

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü tarafından protokol üyelerine, şehit ailelerine ve gazilere yönelik iftar programı düzenlendi.
Polisevinde düzenlenen iftar programına Karabük Valisi Fuat Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel, İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, İl Jandarma Komutanı Albay Ali Sefa Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Patlak, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Beytullah Özer, KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Güleç, İl Müftüsü İlyas Yılmaztürk, kurum ve şube müdürleri, emniyet mensupları, şehit aileleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve basın mensupları katıldı.
Kur-an’ı Kerim Tilaveti ile başlayan programda okunan akşam ezanı ile birlikte oruçlar açıldı.
Programda konuşan İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ “Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır dizelerini yazdıran kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle anarken, gazilerimizi şükranla yad ediyorum. Bugün ki iftar programına katılan tüm davetlilere şahsım ve teşkilatım adına en kalbi şükranlarımı arz ediyorum” ifadelerini kullandı.

Emniyet Müdürlüğü tarafından iftar programı düzenlendi

Emniyet Müdürlüğü tarafından iftar programı düzenlendi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler