YURTHABER

Konya
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ereğli’de karla mücadele çalışmalarına devam ediyor

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi ekipleri gece geç saatlerde başlayan şiddetli kar yağışının ardından kar temizleme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.Ereğli Belediyesi tarafından, ilçede gece geç saatlerde başlayan ve etkili olan şiddetli kar yağışının ardından kar kürüme ve tuzlama çalışmaları ile olumsuz etkiler en aza indirilmeye çalışılıyor.

Ereğli’de karla mücadele çalışmalarına devam ediyor

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi ekipleri gece geç saatlerde başlayan şiddetli kar yağışının ardından kar temizleme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Ereğli Belediyesi tarafından, ilçede gece geç saatlerde başlayan ve etkili olan şiddetli kar yağışının ardından kar kürüme ve tuzlama çalışmaları ile olumsuz etkiler en aza indirilmeye çalışılıyor. Belediye Başkanı Özkan Özgüven de çalışmaları yakından takip ediyor. Çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunan Başkan Özgüven, “Kar bereketi şehrimizde etkisini göstermeye devam ediyor. Yoğun kar yağışının olumsuz etkilerini ortadan kaldırmak için ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu noktada vatandaşlarımızdan tedbirli olmalarını rica ediyoruz. Ereğli Belediyesi olarak ana arterlerde trafiğin aksamaması için yoğun bir uğraş veriyoruz. Kar kürüme ve tuzlama çalışmalarımızla hemşehrilerimizin güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlamaları için gece geç saatlerden bu yana ekiplerimiz sahadalar. Bu anlamda özverili bir şekilde gece gündüz demeden çalışmalarına devam eden personellerimize teşekkür ediyorum. Çalışmalarımıza ara vermeksizin devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın sağlığı, huzuru ve mutluluğu bizim hizmet önceliğimizdir. Göreve geldiğimiz ilk günden beri olduğu gibi hizmet noktasında mesai mefhumu gözetmeksizin gayretle, sevgiyle, samimiyetle yürüttüğümüz çalışmalarımıza bundan sonraki süreçte de devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Ereğli’de karla mücadele çalışmalarına devam ediyor

Ereğli’de karla mücadele çalışmalarına devam ediyor

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler