YURTHABER

Ordu
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eski otobüsü seyyar lokantaya dönüştürdü

Ordu'da çiftçilikle uğraşan Musa Elikçi'nin 20 bin liraya alarak lokantaya çevirdiği otobüs iç dizaynıyla ilgi çekiyor - İşletmeci Musa Elikçi: - "Müşterilerimizin rahat etmesi için otobüse LCD ekran televizyon ve üşümemeleri içinde soba kurduk. Halen otobüs yürür vaziyette. İstediğimiz zaman lokantamızı başka yere taşıyabiliriz"

Ordulu Musa Elikçi'nin, içine mutfak, masa ve sandalyeler ile televizyon yerleştirerek restorana çevirdiği otobüs ilgi çekiyor.

Mesudiye ilçesinin Darıcabaşı Mahallesi'nde tarım ve hayvancılıkla ilgilenen 3 çocuk babası Elikçi, evine yakın bölgede lokanta işletmeye karar verdi.

Bunun için uygun yer bulamayan Elikçi, Samsun'dan 20 bin liraya 47 yolcu kapasiteli 1998 model otobüs satın aldı.

Otobüsün içerisine aynı anda 15 kişinin yemek yiyebileceği masa ve sandalyeler yerleştiren Elikçi, müşterilerin rahat etmesi için televizyon ve soba kurmayı da ihmal etmedi.

Eşi Hülya Elikçi ile seyyar lokantada çalışan Musa Elikçi, müşterilerine sabah kahvaltı, gün içinde de köfte, meşrubat ve çay servisinde bulunuyor.

Seyyar lokantasını Ordu-Mesudiye yolu güzergahında işleten Musa Elikçi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, otobüsün daha önce Samsun'da bir fabrikada işçi taşıma amaçlı kullanıldığını söyledi.

Karadeniz-Akdeniz Yolu Projesi'nin Ordu etabında çalışan işçiler başta olmak güzergahı kullanan sürücü ve yolculara hizmet verdiğini belirten Elikçi, "Müşteri potansiyelimiz var. Özellikle yaz aylarında müşteri sayımız daha fazla artıyor. Çok şükür bura sayesinde geçimimizi sağlıyoruz." dedi.

Elikçi, müşterilerinin güzel manzara eşliğinde yemek yediğini söyleyerek, "Müşterilerimiz Melet Vadisi seyrederek hoşça vakit geçirebiliyorlar. Kendilerinin rahat etmesi için otobüse LCD ekran televizyon ve üşümemeleri içinde soba kurduk. Halen otobüs yürür vaziyette. İstediğimiz zaman başka yere lokantamızı taşıyabiliriz." şeklinde konuştu.

Elikçi, müşterilerine en iyi hizmeti sunmak için eşiyle ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarını sözlerine ekledi.

- Müşteriler memnun

Otomobilini durdurarak seyyar lokantada yemek yiyen müşterilerden Ahmet Biçer, bölgede böyle bir işletme olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Biçer, "Otobüsün içerisi lokantayı aratmıyor ve hatta daha fazlası var. Herkese bu atmosferi yaşamalarını tavsiye ediyorum." diye konuştu.

Mehmet Demirel de güzel manzara eşliğinde ve farklı bir ortamda yemek yediklerini kaydederek, işletmeci Musa Elikçi'yi kutladı.

Şener Yurttaş da otobüsün güzel dizayn edildiğini ve temiz kullanıldığını belirterek, "Farklı bir ortamda yemek yediğinizi hissedebiliyorsunuz." şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler