YURTHABER

Eskişehir
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eskişehir'den Kısa Kısa

"Herkes İçin Futbol" kapsamında, Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (EASKF) ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Eskişehir Şubesi ve Odunpazarı

"Herkes İçin Futbol" kapsamında, Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (EASKF) ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Eskişehir Şubesi ve Odunpazarı Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen "4. Mahmut Şölenişçi Mini Minikler Futbol Turnuvası" başladı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Odunpazarı Belediyesi Hasan Doğan Spor Tesisi'nin ev sahipliği yaptığı turnuvanın açılış törenine, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, TÜFAD Şube Başkanı Engin Bayrı, EASKF Başkanı Sadri Atam, Herkes İçin Futbol Eskişehir Sorumlusu Bekir Musluk, futbol adamları, oyuncular ve aileler katıldı.

Turnuva, Sakallı, Bayrı, Atam, Musluk ve futbolcular tarafından yapılan ilk vuruşla başladı.

Turnuvanın ilk gün maçlarında 2000 yılı doğumlu minikler grubunda yer alan, Maliye-Demirspor, Birlikspor-Demirspor ve Odunpazarı-Sağlıkspor takımları karşılaştı.

Turnuva, 15 Eylül'de yapılacak final maçları ve kupa töreniyle sona erecek.

-Odunpazarı Belediyesi, muhtarlık hizmet binalarını yeniliyor

(Fotoğraflı)

Odunpazarı Belediyesi, muhtarlıkların fiziki yapısının iyileştirilmesi içinde çalışmalar yürütüyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Odunpazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda Dede Mahallesi Muhtarlığı yeni görünümüne kavuştu.

Ekipler tarafından muhtarlık binasının iç yüzeyi boyanarak kullanıma hazır hale getirildi.

Dede Mahallesi Muhtarı Koçali Nas, yapılan çalışmadan dolayı Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı'ya teşekkür etti.

-Odunpazarı Belediyesi'nden yabani otlara mücadele

(Fotoğraflı)

Odunpazarı Belediyesi Temizlik Müdürlüğü ekipleri, yabani otlarla mücadele başlattı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Karapınar, Yenidoğan ve Huzur mahalleleri sınırlarında kalan bölgelerde yapılan çalışmalarda, yaya kaldırımları ve boş arazilerdeki yabani otların kesimi ve temizlik işlemleri gerçekleştiriliyor.

Özellikle boş arazilerde kuruyan ve sıcak havaların etkisiyle yangınlara davetiye çıkaran yabani otların tehlikelerine karşı çalışmalarını sürdüren Temizlik Müdürlüğü ekipleri, kesim çalışmalarının ardından ot ve çöp temizliği yapıyor.

Muhabir: Deniz Açık

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler