Antalya’nın Alanya ilçesinde bir evde cep telefonunun şarj aletinin patlaması sonucu çıktığı tahmin edilen yangın, korkuya neden oldu.
Olay, Ticaret Lisesi Kavşağı yanında bulunan bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hacet Caddesi'nde bulunan bir restoranda çalışan işçilerin lojman olarak kullandıkları evde yangın çıktı. Telefonun şarj aletinin patlaması sonucu çıktığı tahmin edilen yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kısa sürede söndürüldü. Yangın sebebiyle evde hasar oluştu.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz