YURTHABER

Trabzon
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Feci kazada şok iddia

Giresun’un Görele İlçesi'nde meydana gelen kazada, yolcu otobüsünde seyir halindeyken patlama meydana geldiği iddia edildi.

Feci kazada şok iddia

Giresun’un Görele İlçesi'nde meydana gelen kazada, yolcu otobüsünde seyir halindeyken patlama meydana geldiği iddia edildi.

Otobüs firması ilgilisi Rüştü Çakır, Giresun’un Görele İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasıyla ilgili bir iddia ortaya attı. Çakır, otobüsün şoförün uyuması nedeniyle değil, seyir halindeyken meydana gelen bir patlama sonucu kaza yaptığını ve yandığını ileri sürdü.

Kazanın meydana geldiği Görele’ye gelen Metro şirketinin Trabzon işletmecisi Rüştü Çakır, yedek kaptanla görüştüğünü belirterek, “Aracımızda bulunan yedek kaptanla görüştük. Kaza sırasında yatak yerinde uyuyordu. Aracı süren kaptanın da babası aynı zamanda. Oğluna aracı saat 05.30 da verdiğini söylüyor. Kaza yerine 25 kilometre uzaklıktaki Espiye İlçesinde otobüsü vermiş. Araç kaza mahalline çok yakın mesafedeki Görele otogarında da yolcu indirmiş. Kaptanın uyuduğu söyleniyor. Kesinlikle katılmıyoruz. Seyir halindeyken ani patlama oluyor. Patlama sonucunda şoför hakimiyetini kaybedince yoldaki direğe çarpıyor ve araçta yangın çıkıyor" dedi.

Çakır, otobüsün henüz 1.5 ay önce filoya katıldığını da ifade ederek, şunları söyledi:

“Otobüsümüz 1.5 ay önce alınmış, 0 kilometre araç. Zaten bunlar elektronik donanımlı araçlar. Bütün kaptanlar seyir halinde takograf kullanıyor. Bir kaptan 4 saat araç kullanabiliyor. Takograflar bütün otogarlarda polis tarafından kontrol ediliyor. Sürat ihlali yapan veya fazla araç süren kaptanlara ceza yazılıyor. Firma olarak da kontrol ediyoruz, emniyet de kontrol ediyor"

CESETLER ADLİ TIP’A GÖNDERİLDİ Görele’deki kazada hayatını kaybeden vatandaşların cesetleri kimlik tespiti için Trabzon Adli Tıp Kurumu Grup Başkanlığı’na gönderildi. Cesetlerden ve ölenlerin yakınlarından alınacak DNA örneklerin İstanbul’a gönderileceği ve kesin kimlik tespitinin ardından cenazelerin yakınlarına teslim edileceği vurgulandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler