Fenerbahçe'nin Kayserispor'dan transfer etmek istediği milli oyuncu Hasan Ali Kaldırım, "Kulübümle anlaşırlarsa sarı-lacivertli formayı giyerim" diyerek yeşil ışık yaktı. Fenerbahçe, Stuttgart'lı Khalid Boulahrouz ile de prensipte anlaştı.
[
* MYNET SPOR'U FACEBOOK'TAN TAKİP EDİN](http://www.facebook.com/spormynet)
CANLI MAÇ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN
Liverpool'dan Dirk Kuyt'u renklerine bağlayıp taraftarını mest eden Fenerbahçe yeni isimler için girişimlerini sürdürürken, Kayserisporlu Hasan Ali Kaldırım önemli açıklamalar yaptı. Türkiye-Ukrayna maçı sonrası basının transfer hakkındaki sorularını yanıtlayan Hasan Ali, "İki kulüp anlaşırsa ben Fenerbahçe'ye transfer olurum. Artık yavaş yavaş yukarıya adım atmam lazım" diyerek sarı-lacivertli ekibe yeşil ışık yaktı.
Bu arada Fenerbahçe'nin, Alman ekibi Stuttgart ile sözleşmesi biten tecrübeli defans oyuncusu Khalid Boulahrouz ile de görüşmelere başladığı ortaya çıktı. Son 4 yılını Bundesliga temsilcisinde geçiren Fas asıllı Hollandalı milli defans oyuncusunun sözleşmesi bitmiş olduğu için bonservis bedeli yok. Boulahrouz ile yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği ve 30 yaşındaki yıldızın, Fenerbahçe'ye "Evet" dediği öğrenildi.