YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

FETÖ’den aranan şahıs sahte kimlikle yakalandı

Malatya’da FETÖ’den aranan şüpheli şahıs sahte kimlikle yakalandı.Malatya İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüklerince yapılan çalışma sonucunda, kentte FETÖ/PDY terör örgütünün kapatılan okullarının genel müdürü olarak görev yaptığı tespit edilen ve Hatay 2.

Malatya’da FETÖ’den aranan şüpheli şahıs sahte kimlikle yakalandı.
Malatya İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüklerince yapılan çalışma sonucunda, kentte FETÖ/PDY terör örgütünün kapatılan okullarının genel müdürü olarak görev yaptığı tespit edilen ve Hatay 2. Ağır Ceza Mahkemesince hakkında yakalama kararı bulunan F.Y. isimli şüpheli sahte kimlikle yakalandı.
Şahsın emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler