YURTHABER

Gaziantep
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fincan: Gaziantep yeni Vali'mizle eğitimde hamle yapacak

Hür Sanayici ve İşadamları Derneği (HÜRSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Fincan, Gaziantep Valisi Erdal Ata...

Fincan: Gaziantep yeni Vali'mizle eğitimde hamle yapacak

Hür Sanayici ve İşadamları Derneği (HÜRSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Fincan, Gaziantep Valisi Erdal Ata ile şehrin eğitimde hamle yapacağına inandıklarını söyledi.
HÜRSİAD yönetimi Gaziantep Valisi Erdal Ata’yı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Vali Ata, ülke ve kent ekonomisine büyük katkıda bulundukları için Gaziantepli sanayicileri kutladı. Ata, "Bundan sonra da el ele vererek kentimizin ve ülkemizin daha da gelişmesi için çalışacağız. Bu konuda yasalar çerçevesinde biz de elimizden gelen desteği vereceğiz. Türkiye'nin en önemli sorunlarının başında işsizlik geliyor. Bu çağda devletin fabrikalar kurması beklenmezken, yeni iş imkânları oluşturmak görevi özel sektöre düşüyor. Bizim görevimiz sizlerin önündeki engelleri kaldırmaktır. Ayrıca her işin başı eğitim, ilimizin tarihine de sahip çıkacağız, turizmine de sahip çıkacağız, eğitimine de sahip çıkacağız. İlimizin sizin gibi önemli sivil toplum kuruluşlarına ihtiyacı var. Sizin de ilimizin kalkınması ve eksikliklerinin giderilmesi hususunda katkılarınızı bekliyoruz. Raporlar halinde bizlere sunarsanız el birliğiyle ilimizi daha iyi yerlere taşırız." dedi.
Ziyarete katılan Güneydoğu Sanayici ve İşadamları Derneği (GÜNSİAF) Başkanı Cahit Erbalcı da Gaziantep'teki ortak akıl kavramının önemine değindi. Erbalcı, "Gaziantep her geçen gün el birliği ile çalışarak çıtasını yükseltmeye devam ediyor. Bizler de hem dernek olarak, hem federasyon olarak, hem de konfederasyonumuz TUSKON olarak ülkemizin, ilimizin kalkınması adına önemli faaliyetler yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. İlimizin kanayan yarası eğitimdeki durumumuzun düzelmesi adına el birliğiyle çok güzel işler çıkaracağımıza ve eğitimde de hamle yapacağımıza inanıyorum." diye konuştu.
HÜRSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Fincan ise Vali Erdal Ata'nın görev yaptığı her kentte başarı çıtasını yükselttiğine dikkat çekti. HÜRSİAD’ın çalışmalarını anlatan Fincan, Vali Ata’ya "Sizlerin de gelmesiyle Gaziantep'in eğitimde bir hamle yapmasının zamanı gelmiştir. Sizin engin deneyimlerinizle Gaziantep eğitimde de hamle yapacaktır.” ifadelerini kullandı. Ziyaretin sonunda HÜRSİAD Başkanı Kasım Fincan, Ata'ya Gaziantep’e özgü bakır şekerdenlik hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler