YURTHABER

Şehir Seçiniz
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fırat Kalkanı Bölgesi'nde sosyal hizmetler binası açıldı

Fırat Kalkanı Harekatı ile terörden arındırılan Bab ilçe merkezinde Türkiye'nin desteğiyle yaptırılan sosyal hizmetler binası ve spor kompleksi hizmete girdi

BAB (AA) - Suriye'nin kuzeyinde, Fırat Kalkanı Harekatı ile terörden arındırılan bölgelerde Türkiye'nin desteğiyle yaptırılan tesislerin açılışı gerçekleştirildi.

Spor kompleksi ve sosyal hizmetler müdürlüğü açılışlarına Bab yerel meclisi üyeleri, Gaziantep Vali Yardımcısı Şenol Esmer ve beraberindeki danışman heyeti katıldı.

Bab ilçe merkezinde Suriyeli vatandaşlarla cuma namazını kılan danışman heyeti, yeni faaliyete giren adliye binasına da ziyarette bulundu.

Sosyal hizmetler binasında yerel meclis yetkililerinden brifing alan heyet, açılan hizmet binasında incelemeler yaptı.

Danışman heyet, sosyal hizmetler binası açılışının ardından Gaziantep Valiliği desteğiyle yerel meclis tarafından hazırlanan spor kompleksinin de açılışını gerçekleştirdi.

Bab spor kulübünün çocuk ve genç takımlarının da hazır bulunduğu spor kompleksi açılış programı, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve 15 Temmuz Destanı şiiriyle açıldı.

İstiklal marşı ve Özgür Suriye Ordusu marşlarının çalındığı açılış programında 4 metre genişliklerinde Türk bayrağı ve Özgür Suriye Ordusu bayrağı göndere çekildi.

Heyet, Bab’da onarımı tamamlanan yollarda da incelemelerde bulundu.

Danışman heyeti, dün de Bab ilçe merkezine bağlı Kabbasin beldesinde yerel meclisi, polis merkezi, nüfus müdürlüğü ve esnaf ziyareti gerçekleştirmişti.

Gaziantep Valiliği, Bab ilçe merkezi, Kabbasin ve Bizaa beldelerinde eğitim, sağlık, güvenlik alanlarında destek sağlıyor.

Bab ilçe merkezi 23 Mart 2017'de Fırat Kalkanı Harekatı’yla terör örgütü DEAŞ’tan arındırılmıştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler