YURTHABER

Trabzon
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Futbol: Hazırlık maçı

Trabzonspor: 2 - Parma: 2

Stat: Ottensheim

Hakemler: Markus Waldi, Marco Wolfesberger, Günther Nebel (Avusturya)

Trabzonspor: Erce Kardeşler, Pereira (Dk. 72 Serkan), Hüseyin Türmen (Dk. 72 Doğan Erdoğan), Campi (Dk.72 Ahmet Baha), Kamil Ahmet Çörekçi (Dk. 46 Abdurrahim Dursun), Sosa (Dk. 72 Cafer Tosun), Abdulkadir Parmak (Dk. 72 Behlül), Abdülkadir Ömür (Dk. 72 Kerem Baykuş), Yusuf Sarı (Dk. 72 Ahmet Eren), Nwakaeme (Dk.71 Avdijaj), Muhammet Akpınar (Dk. 71 Koray)

Parma: Sepe (Dk. 63 Colombi), Lacoponi (Dk. 63 Gazzola), Dermaku, Bruno Alves (Dk. 77 Minelli), Laurini (Dk. 63 Scozzarella), Barilla (Dk. 74 Ricci), Hernani (Dk. 63 Ceravolo), Kluevski (Dk. 63 Munari), Sprocati (Dk. 63 Machin), Gervinho (Dk. 63 Karamoh), Inglese (Dk. 63 Cornelius)

Goller: Dk 16 ve 38 Gervinho (Parma), Dk. 22 Pereira, Dk. 65 Yusuf Sarı (Trabzonspor)

Sarı kartlar: Dk. 29 Barilla, Dk. 31 Sepe (Parma)

OTTENSHEIM (AA) - Trabzonspor, Avusturya kampında İtalya'nın Parma takımı ile oynadığı hazırlık karşılaşmasından 2-2 beraberlikle ayrıldı.

Kampta ilk hazırlık maçında Macaristan'ın 2. Lig ekiplerinden Haladas ile 0-0, ikinci maçında Almanya'nın Hoffenheim takımıyla 3-3 berabere kalan bordo-mavililer, üçüncü hazırlık maçında da berabere kaldı.

Trabzonspor'un Parma karşısında ilk 11'de yeni transferlerden Yusuf Sarı, kaleci Erce Kardeşler ve Gaston Campi olmak üzere 3 oyuncu yer aldı.

Trabzonspor taraftarları Parma ile oynanan hazırlık maçında takımlarını yalnız bırakmadı. Bordo-mavili taraftarlar tribünlere sığmazken bir grup taraftar saha kenarından maçı izlemek zorunda kaldı.

Bu arada 89. dakikada sahaya giren bir taraftar, güvenlik güçleri tarafından çıkarıldı.

Öte yandan maçta bir grup Parma taraftarı da takımlarına destek verdi.

Bordo-mavililerde, sağ ayak baş parmağında zedelenme bulunan Yusuf Yazıcı ile tedavileri tamamlanan Hosseini ve Filip Novak, riske edilmeyerek karşılaşmada oynatılmadı. Teknik direktör Ünal Karaman'ın bu oyuncuları son hazırlık maçında Verona’ya karşı oynatmayı planladığı belirtildi.

Trabzonspor'da kampa katılan Ekuban, karşılaşmada görev almadı. Bu futbolcu maçın oynandığı stadın yanındaki sahada takımdan ayrı bir çalışma yaptı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler