YURTHABER

Bilecik
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

15 okul, 19 öğretmen Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi Sertifikasıyla ödüllendirildi

Bilecik’te 2018-2019 eğitim-öğretim yılında okullarda yürütülen nitelikli eTwinning projeleri kapsamında 15 okul, 19 öğretmen Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi Sertifikasıyla ödüllendirildi.Avrupa’da okul ortaklıklarının kurulması, bilişim teknolojilerinin eğitim- öğretim faaliyetlerinde kullanılmasının yaygınlaştırılması, yenilikçi öğretim yöntem ve tekniklerinin Avrupa’da öğretmenler arası paylaşımının sağlanması, öğrenci ve öğretmenlerin bilişim teknolojileri ve yabancı dili kullanma becerilerinin arttırılmasını amaçlayan eTwinning faaliyetleri kapsamında 15 okul, 19 öğretmen Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi Sertifikasıyla ödüllendirildi.

Bilecik’te 2018-2019 eğitim-öğretim yılında okullarda yürütülen nitelikli eTwinning projeleri kapsamında 15 okul, 19 öğretmen Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi Sertifikasıyla ödüllendirildi.
Avrupa’da okul ortaklıklarının kurulması, bilişim teknolojilerinin eğitim- öğretim faaliyetlerinde kullanılmasının yaygınlaştırılması, yenilikçi öğretim yöntem ve tekniklerinin Avrupa’da öğretmenler arası paylaşımının sağlanması, öğrenci ve öğretmenlerin bilişim teknolojileri ve yabancı dili kullanma becerilerinin arttırılmasını amaçlayan eTwinning faaliyetleri kapsamında 15 okul, 19 öğretmen Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi Sertifikasıyla ödüllendirildi. eTwinning projeleri için Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketleri ile ödüllendirilen okul yöneticileri ve öğretmenleri kalite etiketi belgeleri 2019-2020 eğitim öğretim yılında eTwinning Okulu Uygulaması kapsamında ’eTwinning Okulu’ unvanı ile ödüllendirilmiş olan 7 okul yöneticilerine eTwinning okul paketlileri İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyol tarafından takdim edildi.

"Başarılarından dolayı tebrik eder başarılı çalışmalarının devamını dilerim"
İl Müdürü Akyol Akyol, kazanılan başarımım Bilecik eğitim camiası için gurur verici olduğunu söyleyerek, "Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketleri ile ödüllendirilen öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve okul yöneticilerini ’eTwinning Okulu’ unvanı alan okullarımızın öğretmenlerini, öğrencilerini ve yöneticilerini eTwinning’den Sorumlu Şube Müdürü Zekai Çobandere, Bilecik İl Koordinatörü Celal Saraç’ı, Leyla Kalın, Mediha İşler ve Edip Akın’a başarılarından dolayı tebrik eder başarılı çalışmalarının devamını dilerim" dedi.

15 okul, 19 öğretmen Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi Sertifikasıyla ödüllendirildi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler