YURTHABER

Kütahya
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

25 milyon TL’lik dev yatırım öğrencileri bekliyor

Kütahya’nın Emet ilçesinde yaklaşık 25 milyon TL harcanarak yapılan KYK Yurdu, 500 öğrenci kapasitesiyle ilçeye gelecek öğrencileri bekliyor.AK Parti Emet İlçe Başkanı Süleyman Ciner, yaptığı açıklamada, ’’Yaklaşık 25 Milyon TL’ye mâl olan ve 500’ün üzerinde öğrencimize barınma hizmeti verecek KYK yurdumuzda incelemelerde bulunduk.

Kütahya’nın Emet ilçesinde yaklaşık 25 milyon TL harcanarak yapılan KYK Yurdu, 500 öğrenci kapasitesiyle ilçeye gelecek öğrencileri bekliyor.
AK Parti Emet İlçe Başkanı Süleyman Ciner, yaptığı açıklamada, ’’Yaklaşık 25 Milyon TL’ye mâl olan ve 500’ün üzerinde öğrencimize barınma hizmeti verecek KYK yurdumuzda incelemelerde bulunduk. Hiç bir masraftan kaçınmadan tüm detayları ile 5 yıldızlı otel konforunda yapılan KYK yurdumuzun, ilçemize kazandırılmasında ve yapımında emeği geçenlere, yurdumuzun müdürlük vazifesini layıkıyla yerine getiren ve kesin kabulden önce, son kontrolleri yapmaktaki titiz davranışlarından dolayı değerli müdürümüz sayın Mehmet Ali Özçelik’e şükranlarımı sunuyorum. Emet ilçemiz ülkemizin dört bir yanından gelecek olan öğrencilerimizi ağırlamaya KYK yurdu ve vatandaşlarıyla hazırdır. Aileler gönül rahatlığı ile evlatlarını muhteşem KYK yurdu ve kaliteli öğretmen kadrosuyla Meslek Yüksekokulumuza gönderebilirler’’ ifadelerini kullandı.

25 milyon TL’lik dev yatırım öğrencileri bekliyor

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler