YURTHABER

Manisa
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

400 Çocuk Dünyayı Kurtarmak İçin Yola Çıktı

Yeni Yüksektepe Ege Bölge Şubeleri, bir sosyal sorumluluk projesine daha imza attı.Yeni Yüksektepe Ege Bölge...

Yeni Yüksektepe Ege Bölge Şubeleri, bir sosyal sorumluluk projesine daha imza attı.

Yeni Yüksektepe Ege Bölge Şubeleri, Menderes Tekstil çalışanlarının çocuklarına “Sürdürülebilirlik Eğitimi” verdi. Denizli Sarayköy’de gerçekleşen eğitime 400 çocuk, 800 anne-baba katıldı. 44 gönüllünün verdiği, 3 ayrı alanda gerçekleşen interaktif eğitimde oyunlar, çizgi film ve tiyatrolar aracılığı ile çevre bilinci kazandırıldı.

İki saat süren eğitim boyunca çocuklar masal kahramanları ile birlikte dünyadaki hava, toprak ve su kirliliğine çareler aradılar. Doğal ve enerji kaynaklarının nasıl daha iyi kullanılabileceğini öğrendiler. Hacivat-Karagöz, Pamuk Prenses, Batman, Spiderman, Flash, Melek ve Peri kızı ile birlikte eğlenerek Doğayı korumak üzere yola çıkan 400 çocuk birer “Smartman” olarak dünyayı ve doğal kaynakları korumaya söz veren birer kahraman olarak pelerinlerini giydiler.

Menderes Tekstil Genel Müdür Ali Atlamaz, Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Akça, ArGe ve Kalite Güvence Müdürü/Sürdürülebilirlik Komitesi Başkanı İlker Ertuna, İnsan Kaynakları Müdürü Mehmet Alptekin’in de hazır bulunduğu etkinlikte, Menderes Tekstil Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Göksan, ”Çocuklarımız geleceğimizdir. Doğal kaynakları koruma bilincini kazandırmayı çok önemsiyoruz. Bu konudaki işbirliği nedeni ile Aktiffelsefe’ye teşekkür ederiz” dedi.

Eğitim Koordinatörü Tülay Olçum, “Felsefe ve Kültür derneği olarak daha iyi insan daha iyi dünya olacağına inanıyoruz. Dünya içinde tüm varlıklarla bir bütündür. Bugün burada eğitim alan 400 çocuk çevre bilinci kazandılar. Bu geleceğimiz açısından çok önemlidir. Menderes Tekstil ailesine duyarlılıkları ve ev sahiplikleri için kurum olarak çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Yapılan eğitim çalışması nedeni ile Menderes Tekstil'in hazırladığı plaketleri, İzmir Valisi Mustafa Cahit Kıraç, Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Aydın Valisi Kerem Al, Yeni Yüksektepe Ege Bölge Koordinatörü Ahmet Dildan, Bornova Şube Başkanı Semra Şen, Eğitim Koordinatörü Tülay Olçum’a verdi.

400 Çocuk Dünyayı Kurtarmak İçin Yola Çıktı

Yeni Yüksektepe Ege Bölge Şubeleri, bir sosyal sorumluluk projesine daha imza attı.Yeni Yüksektepe Ege Bölge...

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler