YURTHABER

Bitlis
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ahlat Belediyesinden karla mücadele çalışması

Bitlis’in Ahlat Belediyesi, etkili olan kar yağışının ardından başlattığı çalışmaları aralıksız sürdürürken, toplanan kar kütlelerini de kamyonlarla ilçe dışına çıkartıyor.Ahlat Belediyesi tarafından başlatılan kar temizleme çalışmaları gece geç saatlere kadar sürüyor.

Bitlis’in Ahlat Belediyesi, etkili olan kar yağışının ardından başlattığı çalışmaları aralıksız sürdürürken, toplanan kar kütlelerini de kamyonlarla ilçe dışına çıkartıyor.
Ahlat Belediyesi tarafından başlatılan kar temizleme çalışmaları gece geç saatlere kadar sürüyor. Öncelikli olarak ana arterlerden başlayarak vatandaşların müşterek kullanabileceği ve erişebileceği alanları temizleyen belediye ekipleri, toplanan kar kütlelerini de kamyonlarla ilçe dışına taşıyor. Gecenin geç saatlerine kadar karla mücadele çalışmalarını yürüten ekipleri ziyaret ederek tatlı ikramında bulunan Ahlat Belediye Başkanı Abdulalim Mümtaz Çoban, emeği geçenlere teşekkür etti. Kar temizleme çalışmaları hakkında gazetecilere açıklamalarda bulunan Başkan Çoban, "2 gündür aralıksız yoğun yağışı etkili oldu. Bu nedenle öncelikle tüm mahalle arterlerimizin tamamını açtık. Tabi daha önceden kadememizde ekipmanlarımızla birlikte bir hazırlığımız vardı. Böylece rahatlıkla yolların açılımını sağladık. Bugünde çarşı merkezlerimizde haliyle yoğun bir kar birikimi oldu. Bu karları da kamyonlarla ilçenin dışlına taşımak kaydıyla karla mücadelemizi devam ettiriyoruz. Burada öncelikle ekibe teşekkür ediyorum. Gece gündüz demeden, insanımızın hayatını kolaylaştırmak adına tüm mücadeleyi ortaya koydular. Dikkat ederseniz gecenin bu saati halen çalışmaya devam ediyoruz. Öyle zannediyorum ki bu çalışmamız gece 24.00’e kadar devam edecek. Tabi kış boyu bu mücadelemiz devam edecek, sadece bugüne mahsus olmayacak. Bu bölge kar yoğunluğunun çok fazla yaşandığı yer. Bizde belediye olarak halkımızın hizmetinde, elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Hiçbir sokağımız, caddemiz açılmadan evimize rahatlıkla gitmiyoruz. Tüm sokakları açılmıştır. Buzlanmaya karşıda sık sık tuzlama yapılıyor. Şu anda da çarşı merkezlerimizdeki temizliğe devam ediyoruz” dedi.

Ahlat Belediyesinden karla mücadele çalışması

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler