YURTHABER

Bitlis
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ahlat’ta doğalgaz ateşi yakıldı

Bitlis’in Ahlat ilçesinde doğalgaz alt yapı çalışmalarının ilk etabının tamamlanmasının ardından doğalgaz ateşi yakıldı.İlçenin Selçuklu Çarşısında düzenlenen programla doğalgazın hizmete girmesi nedeniyle sembolik olarak doğalgaz meşalesi yakıldı.Düzenlenen programda konuşan Ahlat Kaymakamı Fikret Dağ, ilçe adına güzel bir gün olduğunu ve daha nice yatırımlara da vesile olacağını belirterek, doğal gazın Ahlat’a hayırlı olmasını söyledi.Ahlat Belediye Başkanı Abdulalim Mümtaz Çoban’da, muhteşem bir hizmeti ilçe halkıyla buluşturduklarını ifade ederek, “Önceliğimiz ilçemizin ve halkımızın huzuru ile konforudur.

Bitlis’in Ahlat ilçesinde doğalgaz alt yapı çalışmalarının ilk etabının tamamlanmasının ardından doğalgaz ateşi yakıldı.
İlçenin Selçuklu Çarşısında düzenlenen programla doğalgazın hizmete girmesi nedeniyle sembolik olarak doğalgaz meşalesi yakıldı.
Düzenlenen programda konuşan Ahlat Kaymakamı Fikret Dağ, ilçe adına güzel bir gün olduğunu ve daha nice yatırımlara da vesile olacağını belirterek, doğal gazın Ahlat’a hayırlı olmasını söyledi.
Ahlat Belediye Başkanı Abdulalim Mümtaz Çoban’da, muhteşem bir hizmeti ilçe halkıyla buluşturduklarını ifade ederek, “Önceliğimiz ilçemizin ve halkımızın huzuru ile konforudur. Aynı zamanda ekonomisi ve her bir bireyin ekonomisine, cebine katkı sağlamaktır. Burada birkaç hedefi toplayarak çalışmak başlı başına bir projedir. İlçe halkımız bu yatırımı çoktan hak etmişti. Hayırlı olsun. Vatandaşımızla beraber ekonomimize de katkısını çok iyi düşünmeliyiz. İnşallah ilçemiz birçok konuda ilimizde, bölgemizde rehber olmaya çalışıyor. Bu gayret dolayısıyla halkımızda her türlü desteği veriyor. Ahlat bin yıl öncenin başkenti ve çok kıymetlidir. Her yatırımı getirmek vazifemizdir ve bunu yapmaktan gurur duyuyoruz. 3 yıl içinde ise imar alanımızın tamamına, her bir evimize doğalgazı ulaştıracağız. Bu yıl hedefimize ulaşmış olduk. Şuanda evlerimize doğal gaz arzı verildi. Ahlatlı için bir hizmete talip olmuşsak ve söz vermişsek, onu mutlaka size ulaştırırız. Bundan da gurur duyarız. Bundan sonra arkası gelecek yatırımlarımızda çok güzel olacak. Meşalesini yaktığımız doğalgazımız, ilçemiz için yeni yatırımlarında başlangıcı olacak. Bugün ilçemizde bu yatırıma vesile olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığımıza, Ak Parti Genel Başkan Yardımcımız Vedat Demiröz’e, Ak Parti Bitlis Milletvekillerimiz Cemal Taşar ile Vahit Kiler’e, kısacası desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum”dedi.
Yüklenici Firma Müdürü Serhat Demircan, “ Yatırımlarımıza 6’ıncı ayda başlayarak, hızlı ve güvenli bir şekilde doğalgaz arzını sağlamak için yoğun bir çaba sarf ederek bu yıl ki çalışmalarımızı tamamlamış bulunmaktayız. Çalışmalarımız kapsamında bu yıl yaklaşık 25 milyon TL’lik yatırımı tamamlamış bulunmaktayız. Ahlat’a doğalgazın gelmesinde büyük emeği olan Belediye Başkanı Abdulalim Mümtaz Çoban’a, Doğugaz çalışanları ve Ahlat Belediyesi çalışanlarına, yüklenici firmaya ile Ahlatlı hemşerilerimize teşekkür ederim” diye konuştu.
Düzenlenen programa katılan yüklenici firma personelleri ve vatandaşlarda katıldı.

Ahlat’a doğalgaz ateşi yakıldı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler