YURTHABER

Şanlıurfa
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Akçakale’de yapılan hizmetler değerlendirildi

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay, Akçakale Belediyesini ziyaret ederek, Başkan Mehmet Yalçınkaya ile yapılan çalışmalara ilişkin istişarelerde bulundu.Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Milletvekili Ahmet Akay’a, seçim sonrasında yaptıkları çalışmalara ilişkin bilgiler veren Başkan Mehmet Yalçınkaya, Akçakale’nin çehresini değiştirecek projelere imza attıklarını söyledi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay, Akçakale Belediyesini ziyaret ederek, Başkan Mehmet Yalçınkaya ile yapılan çalışmalara ilişkin istişarelerde bulundu.
Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Milletvekili Ahmet Akay’a, seçim sonrasında yaptıkları çalışmalara ilişkin bilgiler veren Başkan Mehmet Yalçınkaya, Akçakale’nin çehresini değiştirecek projelere imza attıklarını söyledi. Temel ve sosyal belediyecilik çalışmalarının yanı sıra, hibe projeler ile de kalıcı eserleri Akçakale’ye kazandırdıklarının altını çizen Başkan Yalçınkaya, gönül belediyeciliği sloganıyla çıktıları yolda önemli mesafeler kat ettiklerini söyledi.
Milletvekili Ahmet Akay ise Akçakale Belediyesinin, Başkan Mehmet Yalçınkaya’nın önderliğinde büyük işlere imza attıklarını takip ettiğini ifade etti.
"Akçakale’ye yatırımcıları çekeceğiz"
Başkan Mehmet Yalçınkaya, Akçakale’nin yatırım konusunda cazip hale getirmeyi amaçladıklarını ve bölgeye yatırımcıları çekeceklerini kaydederek “Bu geçen 17-18 ayda güzel işler yaptık. Akçakale yavaş yavaş görmeye başladı. Bunların hepsi bir süreç. Bunların ihale, kaynak süreci, sahaya yansıması var. Bütün bunlar hepsi bir zaman dilimi içerisinde Akçakale’nin hizmetinde olacak. Akçakale’nin yüzde 95 belediyecilik noktasında bütün işlerini hallettik. Önümüzdeki zaman içerisinde İstanbul’dan, yurtdışından buraya yatırımcı gelecek. Burayı yatırım noktasında cazip bir hale getireceğiz. Organize sanayi bölgemizle ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Vekilimiz de Ankara’da Sanayi Bakanlığında bu işin takipçisi. Bütün bunları hayata geçirdiğimizde organize sanayi bölgemizle, sınırıyla, sınır kapısı ile burası çok farklı bir yer olacak. Bu gayret içerisinde canla başla çalışıyoruz. Bizim işimiz hizmet üretmek, bizim işimiz buradaki insanımızın batıdaki ilçelerde olan hayat standardını sağlamak. Siyasette bizim tecrübemizde kimse kalmadı. Bu tecrübeyi Akçakale’nin hizmetine sunduk ve vekilimiz ile birlikte canla başla hizmet etmeye devam edeceğiz. Tarihte inşallah çok güzel bir iz bırakarak bu işleri Akçakale’nin önüne koyacağız. Akçakale, Akçakale insanı buna layıktır. Başta vekilimize, belediye encümenlerimize, buradaki ekibimize ve bize destek veren tüm siyasi arkadaşlarımıza tek tek teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Açıklamalarının ardından Başkan Yalçınkaya, Milletvekili Akay’a, yaptıkları çalışmalarda kendilerine sundukları desteklerden dolayı plaket takdim etti.

Akçakale’de yapılan hizmetler değerlendirildi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler