YURTHABER

Düzce
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Akçakoca Bey Siyasal Bilgiler Fakültesi açıldı

Düzce Üniversitesi Akçakoca Bey Siyasal Bilgiler Fakültesi binasının açılışı, dualarla yapıldı.Düzce Üniversitesi’nin 13.

Düzce Üniversitesi Akçakoca Bey Siyasal Bilgiler Fakültesi binasının açılışı, dualarla yapıldı.
Düzce Üniversitesi’nin 13. Fakültesi olarak kurulan ve 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı’nda ilk kez eğitim hayatına başlayan Akçakoca Bey Siyasal Bilgiler Fakültesi’nin yeni binası, Doğancılar yerleşkesinde yapılan törenle açıldı. Üniversitesinin Doğancılar yerleşkesinde yapılan törene Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Akçakoca TSO Başkanı Mehmet Pazvant, Düzce TSO Başkanı Tuncay Şanlı, İGM Başkanı Ayfer Yılmaz, Düzce Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz ve çok sayıda protokol üyesi katıldı.
Fakültenin konferans salonunda yapılan konuşmaların ardından Akçakoca Bey Siyasal Bilgiler fakültesi binasının yapımında emeği geçenlere plaket verildi. Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler ve İktisat bölümlerini bünyesinde barındıran Düzce Üniversitesi Akçakoca Bey Siyasal Bilgiler Fakültesi, yeni binası ile idari, siyasi ve hukuki alanda ülkemizi aydınlık geleceğe taşıyacak gençleri yetiştirecek.

Akçakoca Bey Siyasal Bilgiler Fakültesi açıldı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler