YURTHABER

Ankara
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Altındağ yeni parkına kavuşuyor

Altındağ Belediye Başkanı Doç.

Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, Yıldıztepe’de hizmete girecek olan 21 dönümlük parkı vatandaşlarla gezdi. Başkan Balcı, vatandaşların da talepleri doğrultusunda park içerisinde bazı değişiklikler yaptı.
Altındağlılar dev bir parka daha kavuşuyor. Altındağ Belediyesi tarafından Yıldıztepe Mahallesi’nde çalışmaların sürdürüldüğü park, önümüzdeki günlerde hizmete açılacak. Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı da parktaki çalışmaları inceleyerek mahallelinin fikirlerini aldı. Park çevresinde Yıldıztepe sakinleriyle dolaşan Başkan Balcı, eksikliklerin biran önce giderilmesi için talimat verdi. 21 dönüm arazi üzerine kurulan parkta; çocuklar için oyun alanları da inşa edildi. Çok sayıda bank ve kamelyanın da yerleştirildiği parkta çevre düzenlemeleri de son aşamaya geldi. Yüzlerce fidanın dikildiği park, kurulacak olan güvenlik kamerası sistemiyle 24 saat izlenecek.
Mahallelinin fikirleri alındı.
İlçedeki yeşil alan miktarını artırmak için çok sayıda projelerinin olduğunu ifade eden Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, “ Vatandaşlarımızın sosyalleşip nefes aldığı yeşil alanlara bir yenisini daha eklemek için ekiplerimiz çalışıyor. Yıldıztepe Mahallemize değer katacak olan bu parkta incelemelerde bulunduk. Mahallelilerin önerilerini dinledik. Çünkü bu parkı kullanacak olan onlar. Bu nedenle hayata geçireceğimiz projeler onların da fikirleri doğrultusunda oluşmalı. Kamelyaların, bankların konumlandırılmasıyla ilgili düşüncelerini aktardılar. Bizde bu doğrultuda park içerisinde bazı değişiklikler yaptık. Söz verdiğimiz gibi Altındağ’ı Altındağlı hemşerilerimizle yöneteceğiz. Herkesin mutlu olduğu bir Altındağ’ı hep beraber oluşturacağız. Parkımız şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Altındağ yeni parkına kavuşuyor

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler