YURTHABER

Antalya
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Antalya’da mobil otobüslerle Zafer Bayramı konserleri sürüyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunun kent geneline yaşanması için düzenlediği mobil konserler sürüyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunun kent geneline yaşanması için düzenlediği mobil konserler sürüyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Orkestrası ile yerel sanatçılardan oluşan Cumhuriyet Bandosu, mobil etkinlik otobüsleri ile Elmalı, Korkuteli, Serik, Kadriye ve Belek’te konser verdi. Caddelerde ellerinde Türk bayraklarıyla bandonun şarkılarına eşlik eden Antalyalılar coşkulu anlar yaşadı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Mobil Etkinlik Otobüsü ile Elmalı’da konser veren Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Orkestrası 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın coşkusunu Elmalılılarla paylaştı. Elmalı şehir merkezini turlayan etkinlik otobüsü keyifli anlar yaşattı. Bandonun şarkılarına eşlik eden Elmalı halkı bu güzel ve anlamlı etkinlik için Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e ve Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Korkuteli’de coşkulu konser
Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Orkestrası’nın Elmalı’dan sonraki durağı Korkuteli oldu. Korkuteli merkezinde ana cadde ve sokakları gezen mobil etkinlik otobüsü Şehitler Anıtı önünde halkın coşkulu katılımıyla konserine devam etti. Genç yaşlı her yaştan Antalyalı Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Orkestrası’nı bayrak ve alkışlarıyla selamlayarak 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98. yıl dönümünü kutladı.

Cumhuriyet Bandosu Serik’te
Yerel sanatçılardan oluşan Cumhuriyet Bandosu ise Seriklilerle buluştu. Cumhuriyet Bandosu Serik’te Salı Pazarı, Cuma Pazarı ve Çınaraltı Meydanı’nda halkla buluştuktan sonra, Boğazkent, Belek ve Kadriye’yi de mobil etkinlik otobüsü ile gezerek şarkı ve marşlarını seslendirdi. Bandonun çaldığı şarkılar Zafer Bayramı coşkusunu Serik’in cadde ve sokaklarına taşıdı.

Su gösterisi ilgiyle izleniyor
30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Cumhuriyet Meydanı gösteri havuzunda marşlar ve Atatürk görselleri eşliğinde yapılan su gösterisi de ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle izleniyor. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün görselleri eşliğinde çalınan marşlar vatandaşlara gurur dolu anlar yaşatıyor.

Antalya’da mobil otobüslerle Zafer Bayramı konserleri sürüyor

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler